Finals, ja en massa olika finaler

Finals, som i final exams, och final i Idol.

På tiden att jag skriver något här igen, var några dagar sen. Idag har jag verkligen pluggat hela dagen, från 9-21. Helt galet. Men en vecka till, sen ledighet. Kikade lite på idolfinalen också, smörig och fin vinnarlåt, men var den inte plagierad från en gammal låt..? melodin var iaf exakt samma som i låten Nothing's gonna change my love for you. Var la rätt att Kevin vann ändå. Han va bäst och Alice verkar lite väl dryg även fast hon är cool.

Imorrn blir det då inge plugg, match i Västerås, sen ska jag nog till kyrkan vid odenplan på luciafirande, mysigt =) Tiden går så fort och här får man då ingen julstämning i regnet. Tråkigt är det :( Tur man har Ljusdal att komma hem till!

Vi har ju programmerat en hel del i en kurs. Har skapat en blogg från scratch. Alltså kodat hela grunden med xml, php och xslt mm. Den kanske inte är så imponerande men det ligger många timmars arbete bakom :P Här är en länk till vår fantastiska bloggportal hehe. Lite nöjd måste man få vara trots allt.

Det är ju ganska tråkigt med inlägg utan bild eller video, eller hur... för alla gillar ju inte att läsa massa tjafs, så jag ska leta reda på nån skön bild att lägga in här.

Adorable miss Ellen Page once again:

Don't say the words if you don't need me

Comments

Comment on this:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Comment:

Trackback
RSS 2.0