geek studyweek

Poppar väl in med ett litet inlägg här i hårdplugg perioden. Avklarade en kurs idag. Det var debatt i ämnet idrottsjuridik  och diskriminering som stod på temat. Skön kurs, lätta poäng! Avslutade en annan kurs igår som handlade om experimentell design och en reklamkampanj. Mycke desginflumm, men skapligt kul ändå när man summerar. Nu är det bara två kurser kvar, men eftersom jag och Amy kommer vara borta i 6 dagar från och med Lördag, så blir det att jobba arslet av sig innan.
Till det roliga, lugn helg, kika på film och umgåtts med vänner. I torsdags var jag på Toronga Zoo för andra gången, denna gången med Amy. Det va lite regningt men i helhet en mycket bra dag. Hmm, vad mer... Ja just de, var faktiskt ute och festade i tisdags, för en vecka sen. Alla amerikaner samlas på ett ställe som heter Scruffy Murphys på tisdagar. Underbart drag! Tänk om det fanns såna möjligheter på vardagarna hemma i Sverige, men jaja, det kanske är bra, så man inte har allt för roligt hela tiden.
For the record, så mår jag bara bra. Kallt här nere dock, blir la skönt att komma hem till värmen om den e kvar. Annars ganska oskönt att lämna alla underbara kompisar. But hey, America 2009, oh yes! =)


Odd one out:
Here are 4 animals (hmm 3?). Can you tell where they come from? One is very tricky...

                                            
                 

Comments
Postat av: M.a.m.m.a.J.e.s.s.i.c.a

Goddag!
Hoppas du har/haft en bra dag!

2008-06-03 @ 14:43:00
URL: http://jyees89.blogg.se

Comment on this:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Comment:

Trackback
RSS 2.0