Kurser up my ass

Fan va drygt det är att leta å hitta rätt kurser! När man väl hittar nån som passar så är det helt fel förkunskaper. Jaja, nu ska jag hitta lite roliga kurser så att detta blir en kul termin. Har redan två roliga kurser iaf, så det blir nog bra till slut. Annars äre väl bara gött, mycket springande runt på campus. Hoppas morsan får med sig mina inlines ner, så kan jag rulla runt istället =) Im' fine otherwise! Sköt om er mina nära och kära!

Comments
Postat av: Margretha o Farmor

Hejsan!
Vi vill bara skicka en hälsning ifrån ett vitt Kolsvedja. Jag, Margaretha, var på Statt i gårkväll för att träffa mina gamla klasskompisar från nian. Tyvärr var det inte så många men det var trevligt ändå. Snart är det dags för hemfärd till Lit och Farmor o Farfar ska åka till Maj en stund. Ta nu hand om mor din o ha´det så gott.
Stora kramar från oss.

2008-03-16 @ 10:26:47
Postat av: tobbe

vad händer där? Hör ju nothing..

2008-03-24 @ 22:20:36
Postat av: Bengan och Millan

Här är vinter, snö och kallt, >-20 förra natten. fint skidföre men dåligt med åkning, längtar efter våren nu. Allt är bra här, sorgligt bara att MoDo torska mot Timrå. Fotokursen tar en del tid, men det är kul att jobba med bilder i datorn. Har redigerat bilder på Noras hus och lagt in på Blocket. Tobbe åkte tillbaka till stan i går kväll. Jackie har varit hos Hans och hans tjejjer ett par dar, men hon kommer hit i kväll. Hans har jobbat/hjälp till med vedhuggning- och körning. Passa på att njut av Australien! Skriv, det är så kul att läsa! Ha de´! Hälsa alla!

2008-03-25 @ 17:56:31

Comment on this:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Comment:

Trackback
RSS 2.0