Då var vi i serieldening då

Tredje seriematchen för året vanns med 12-4 mot Spillersboda och vi har placerat oss i topp på tabellen. Dock har vi haft en relativt enkel inledning på serien och de kommande 3 matcherna lär bli betydligt tuffare. Ett mål av mig å ett mål av brorsan idag, så det var ju stabilt.

(Dagens målskyttar)

Nu sitter jag ensam i Erikas lägenhet i Gävle. Ska nämligen till Edsbyn imorrn för julbak och första adventsmys. Blir nog lite pokerhäng med Ludde och gänget ikväll. Fast nu först V75.

Ingen vinst, nu skiter jag i detta!

=)

SKIDLÖRDAG

Härligt att någon gillar att läsa det jag skriver. Syftar på fasters kommentar till det förra inlägget =)

Nu är det lördag förmiddag och dagen har börjat helt perfekt. Vi vaknade vid 10-tiden, tog en promenad i solen (äntligen!) och gick förbi bageriet och köpte lite fräskt bröd. Sedan bänkade vi oss i soffan för en smaskig frukost innan längdåkningen drog igång på svt. Jag älskar dessa vinterhelger när längdåkningen visas på tv. Vinterstudion for life! Kalla slutade tvåa idag och Anna Haag trea, helt underbart! Jag blir så himla sugen på att vara ute och åka själv. Är sjukt avundsjuk på morsan, Hans, Helena och alla de andra som befinner sig i Bruksvallarna i helgen på träningsläger. Lär vara helt underbart där ute idag. Må nu bara snön falla i resterande delar av detta långa land. Vinter = Snö, ja tack!

Nu börjar herrarnas 15km. Får se om jag hinner se hela tävlingen, för jag ska ner på stan snart och luncha med mormor och kusinerna.

Imorgon bär det av till Stockholm igen. Vi möter Tellus på Zinken kl14. Allt annat än vinst vore för mig en missräkning. Men man vet ju aldrig. Bandy är bandy =)

Måste även dela med mig av dagens V75 rad:

avd 1: 6 Robin K
avd 2: 6,12,15
avd 3: 1,4,6,9,11
avd 4: 8 Trotteur
avd 5: 10 Nellie Vingboons
avd 6: 2,3,4,6
avd 7: 1,2,3,7

Känns som att det lika gärna kan bli 2 rätt, som 7 rätt, men den som lever får se. Svår omgång, som kan ge pengar om man hittar rätt. Och sådant är ju alltid kul.



Filmfredag i Gästrikland

Jag skrev ju i senaste inlägget att mer uppdatering kommer. Ledsen att den uteblivit. Har varit fullt upp den senaste veckan. Men eftersom jag ändå har så få läsare tror jag inte att någon sörjer. Dock sörjer nog någon efter den tågolycka som skedde senast jag skrev. Vi blev ståendes totalt 4,5 timme strax efter Linköping efter att någon hoppat framför tåget eller liknande. Tråkigt.

Befinner mig just nu i Gävle, i Erikas sköna soffa och glor på burken. Nu gjorde hon precis en mumsig knaprig macka... till sig själv! Ingen till mig alltså. Sånt är livet som pojkvän ibland, men jag klagar inte. Vi har varit på New Moon på bio tidigare. Gratis och gott tack vare Stora Enso, det gillas! Men jag förstår inte riktigt hysterin kring filmen. Det va  till och med tonårstjejer som gick runt med pannband som det stod New Moon och Edward på. Kom igen. Filmen var väl ändå ganska bra, men den är liksom ständigt jobbig på något sätt. Lite intressant kommer det ju bli att se hur det hela slutar.

 

Imorrn drar världscupen i längdskidor igång. Jag är faktiskt taggad. Ligga i soffan/sängen och se när Kalla debuterar för säsongen. Love it! Vinterstudion är vinterns höjdpunkter på tv.


Örebro, Lund och en låååång tågresa

Varit på lite utflykter med Stora Enso i dagarna. I tisdags var det träff med Skogsindustrierna i Örebro, sedan bar det av ner till Lund. Såklart blev jag åksjuk på X2000-tåget ner och alldeles svimfärdig när vi var framme. Men det blev bättre efter lite mat och ett bad. Dock sprang det runt en mus i restaurangen på Scandic Hotel vilket inte alls var så fräsch. Tänk om det skulle ske på Grand Hôtel...

Nu sitter jag på tåget hem från Lund. Dock har det skett en olycka och vi har suttit stilla i 3h, strax efter Linköping. Det hördes en smäll och sedan tvärbromsade tåget. Poliser och räddningstjänst är här utanför och troligen så har väl någon blivit påkörd eller tagit livet av sig. Läskiga saker detta.

Mer uppdatering kommer...

JAAAAAA! Allsvenskan 2lax10

Djurgården klarade sig kvar i Allsvenskan! Varför drog jag inte till Stadion idag!?!!? DIF-Assyriska 3-2 totalt efter förlängning. Det är inte sant, det finns inte, helt sjukt! Vilken jäkla vändning! =) DIF är kvar i allsvenskan, mot alla odds inför dagens match. Vem är tungan på vågen om inte gamle rutinerade Mattias Jonsson, med ett sant DIF hjärta. STORT!

Så här sitter jag, ca 1km från Stadion och kollar på matchen på TV, men det är skitsamma, det viktigaste var att vi klarade oss kvar. Härligt att se hela publiken storma planen också efter slutsignalen. Lagkänsla =) Medgångssupportrarna var iaf där idag och stöttade. Alla utom jag själv då :P

...Så länge gamla Djurgår'n finns, känns livet ändå lätt!


En chill helg börjar gå till ända. Det har varit trav (fick 6 rätt igår och 200kr), film (Män som hatar kvinnor), gym, promenad och mys. Erika har några bilder på vad vi ätit i helgen. Matchen idag mot Rättvik blev inställd, så jag har haft tid att städa, plugga och se på DIFs kvalmatch. Nu snart ska jag iväg på bio med Erika och kolla på Flickan som lekte med elden (uppföljaren till Män som hatar kvinnor). Gillade filmen skarpt och blev sugen på att se uppföljaren direkt. Spännande!

 

Bye bye! DIF rules!


DIF!

Match idag, mot SAIK U-20 i Göranssons Arena. Fräscht! Det blev en behaglig 5-2 seger trots en ganska händelsefattig match. Men det var kul att lira där och att få vinna. Jag lirade halv idag igen, trivs verkligen på den positionen även om det inte blev allt för många offensiva rajder idag.



DIF vann mot Kalmar också, nu blir det kval mot Assyriska. Sista halmstrået har vi tagit, nu är frågan om vi fixar ett taggat jallalag från Tälje i kvalet. Blir tight.

Nog för att jag inte gillar AIK för fem öre, så är det ändå lite respekt att Martin Mutumba tatuerade in "AIK GULD 2LAX9" innan matchen idag. Haha galet, men lite coolt.



I care to much for my own good, it seems...

RSS 2.0