Har för kul för att blogga

Jaa, jag har egntligen för roligt och skönt om dagarna nu för att orka blogga. Fint väder, helt okej i skolan, lite jobb, en del träning (mest löpning). Det händer liksom saker hela tiden. Motivationen till att blogga är inte lika stor just nu, ändå skriver jag litegrann. Men egentligen inget med slagkraft, utan bara trams. Skriva känns mer tillfredställande när man funderar mycket och vill få utlopp för diverse tankar. Nu hinner jag inte tänka, utan gör olika saker hela tiden. Det känns rätt bra. Ser fram emot saker och ting. Fast sen finns det även saker som jag måste få ordning på... men allt löser sig till slut.

God vår på er alla!

Steka i sol

Har varit ute å joggat i solen, sen stekt på balkongen med Brorsan å Emelie. Duschade nyss och då kände jag att jag varit i solen. Kroppen blir sådär varm som när man blivit solbränd, fattar ni? =) Härligt känns det iaf, och jag kan inte undgå att tänka tillbaka till Australien. Sommar, beach, vågor, bad, volleyboll, glass, umgås, mysa... Njuuuter =)

Minnen:


smörig bild från förra sommaren =)



Vid poolen i Airlie Beach, Whitsundays




Glad mupp


Nu börjar live travet på TV4, hoppas vi får in systemet idag Luke!

Och just det, glömde en annan höjdare denna vecka som jag tog upp i förra inlägget:

Min roadtrip till Gävle fram och tillbaka, det blev ett riktigt mysigt dygn tycker jag. Gooos!



Lördagsmorgon

Solsken och fågelkvitter, det är väl rätt så härligt när man vaknar upp en helgdagsmorgon. Vad väntar då denna lördag? Det blir nog lite plugg (på balkongen i solen) lite träning (jogga och köra lite styrka ute i naturen) samt kika på trav. Lördag = V75, kul kul! Sedan ikväll väntar den årliga avslutningsfesten med bandyn, i klocktornet på Stadion. Hoppas det blir trevligt.

Summerar...
Veckans bottennapp:

Djurgården - förlorat två derbyn på en vecka - inte okej!

Veckans höjdare:

Uttryckfesten vi hade i Torsdags, vilket drag det var i Davids stuga. Tack vänner!


Nej gumman, tycker verkligen synd om dig! Hoppas allt blir bra till slut! Be strong.

Är det en vanlig dag?

Nej det är ingen vanlig dag, för det är Helenas födelsedag, hurra hurra hurra! :D Grattis Vännen!

Mitt liv denna dag då? Jo, vi fick våra fina tidningar idag. Tidningen Uttryck 2009. Visst var det några små missar, men det otränade ögat borde inte märka dem allt för väl. Det blev en riktigt fin blaska, vi är så stolta så! Ikväll har det varit plugg med prototypmöte. Seriös man är som pluggar grupparbeten även kvällstid. Men ibland så måste man.

"Har du både hallon och bananer i din livssmoothie?"
Haha, tolka det bäst ni vill!

/Bjaern

Mot ett nytt bottenår..?

Allsvenskan suger, och Djurgården är med och bidrar till att förstöra produkten allsvenskan. Detta var det sämsta derby jag sett på flera år. Där bör tilläggas att fjolårsderbyna inte heller var något att hurra för. Gamla fina Djurgården har en naiv spelidé när man tror att man med detta spelarmaterialet kan spela en anfallsglad och bollägande fotboll. Den enda som kan hålla i bollen är Daniel Sjölund, som inte ens är i form. Zoran, du måste släppa stoltheten till ditt 4-3-3 system. Du har inte Elmander, Källström, Johansson, Rehn, Dorsin m.fl. i dagens lag. Kom ner på jorden och rädda den här säsongen! Jag orkar inte se fler Derbyfiaskon! Skapa en stabil defensiv, låt spelarna kämpa, defensivt i första hand. Satsa på kontringsfotboll och fast situationer. Med Oremo, Dahlberg, och små snabba utlänningar på kanten är det den enda lösningen just nu. Inser inte Zoran lagets begränsningar kommer vi hamna som bäst 12a även detta år.


Nåja, skam den som ger upp. Kan vara lite skönt att slå ur underläge resten av säsongen, för vem tror väl efter den här kassa inledningen att DIF kommer vara med i toppen. Knappast någon, inklusive mig själv.


Dagens tips: Sparka Zoran och sätt in Björn Haglund som tränare för Djurgården ;D



Blandar och ger

Fest med travpimpen Luke, Mattias och Jennie igår. Grymt kul förfest trots att vi bara var 4 personer :D Utgången sen blev ju ingen höjdare, då vi inte ens gick ut, haha! Mobbat, men så äre ibland. Det var nog tur för mig eftersom jag suttit med Calle och Marja i skolan hela dan idag. Projektarbete, snacka om seriös grupp! =) Var lite segt imorse. Gårdagen åter, jo Lukas kom förbi redan vid 14 tiden för att hinna se V75 live på TV4+. Ja det var en riktig travdag med öl, chips och en massa bloggande. Men hur gick det då? hehe, som vanligt den senaste tiden, ingen vinst. Fast vi har inte bara förlorat, i Onsdags vann vi ju faltiskt lite på V64an. Det var i alla fall grymma lopp igår och Triton Sunds seger i Olympitravet var mäktig!
 
Bildbevis



hetare än nånsin




kramar och pizzapromenad




Haha! Lukas a.k.a. Travpimpen


Elitloppet hägrar snart, fan va kul det ska bli! =)

Million Dollar Baby

It's about time I write something in english here. It's been a while actually. I saw this movie for the first time tonight, and it really touched me. A movie that made me think after the ending. Movies like these are for me the best ones. About a destiny. About coming from nowhere, fighting through life, to achieve dreams. Then all of a sudden, something happens and turns everything upside down. Life can be hard, lifa can be beautiful, but life can also sometimes be short. It's sad, and by knowing all of this one should really learn to enjoy the great moments in life!

I both love and hate sad stories, but they are the ones that really tells me something. All I can say is, well written plot mr Eastwood!

Fight for your beliefs,
Dream big,
Never give up,
Face the unknown,
And LIVE!


sittin here on the phone in the middle of the night... all alone... at least I have some company in the other end, Thanks =)

Solvalla igår

Och så nära det va att vi drog in 10 lax!! Typiskt, man har koll på rätt hästar, men sätter de på fel kuponger :( Kung Åke dominerade och tog hem 4 av 6 V64 lopp. Grisfösarna har verkligen gjort susen :) Det slutade med 5 rätt och ca 500kr, men i långa loppet blev kvällen på valla en förlustaffär. Båda Lukas och jag hade grymt oflyt, men vi tar nya tag mot helgens heta V75a :)
 



Gästtips inför Lördag från Luke (som nu även har en travblogg):


"I Olympiatravet tror jag Finders drar till täten, sedan glider Adams Hall (alt. Oiseau du Feux) fram till dödens och ger Torvald Palema en perfekt resa i andra ytter. Det slutar med att Kung Åke med Torvald spurtar ner alla på upploppet".

"Min stora luring till helgen får bli nr 2 Martin L.Sisu i den sjätte avdelningen"

"Helgens flopp kommer nog bli nr 6 Quarcio du Chene i sista avdelningen som inte klarar av stundens allvar och stressar upp sig redan innan start. Han galopperar och dagen är förstörd"

Nu finns det mycket att berätta...

Till en början vill jag bara säga att jag suttit hela kvällen och stylat Erikas blogg, vilket tog en liten stund. Men det är ju så kul :) Annars har första dagen efter lovet innehållt en massa möten och planering för grupparbeten. Då var man tillbaka i lunken då. Men alltså, en påskvecka hemma i Ljusdal går inte av för hackor!

Se på dessa fantastiska bilder från i fredags liksom. En långfredag på sjön är fina grejer det!



  

Och såhär kan en förfest se ut samma inför utgång samma dag/kväll:



Trots att veckan gick så sjukt fort har jag hunnit med vädigt mycket, Träffa gamla och nya vänner, fikat, käkat luncher, åkt skidor (hjälpte bandygym att spöa skidgym på den sista snön uppe i Ljusdal), festat, och inte festat. Ja det har varit så fullt upp att det nästan är skönt att vara tillbaka i storstadslunken igen.

Sedan hann jag ju även med att fylla år, nämligen igår. En mysig födelsedag var det. Jag hade helt ensam bakat två tårtor också, den ena lite godare än den andra, men de va fasiken snygga innan man satt kniven i dem =) Ibland kan även jag minsann. Tack för alla gratulationer och presenter!

Sol är underbart! Att vara ute och springa i solen ännu bättre, men allra härligast är det om man dessutom får sällskap av sin ögonsten. Här är hon =)



"Det finns många sätt att bli dålig på, men bara ett sätt att bli bra på: TRÄNING"



Oh I can't keep it in

Då var det dags för påsklov och Ljusdalsvistelse. Kom hem i måndags, stack direkt ut och åkte lite skidor med skidgym och bandygym. Kul, men svårt före. Sedan kom förkylningen såklart :( Nu sitter jag här med ett rött öga som rinner, tyder på ögoninflammation. Usch! Lite tjock i halsen och seg. Men det kunde varit värre. Jag är ju trots allt ledig och kan ta det lugnt. Åtminstone fram till helgen, för då vankas det ju fest av alla dess slag. Hade dock grymt gärna varit frisk så jag kunnat åka lite mer skidor såhär på sluttampen.

Snart ska jag på Restaurang Pärlan och käka lunch med farmor, farfar, mormor och morfar. Mysigt.


...I cant keep it in, Ive gotta let it out.
Ive got to show the world, worlds got to see, see all the love
Love thats in me. I said, why walk alone, why worry when its
Warm over here. youve got so much to say, say what you mean,
Mean what youre thinking, and think anything.
Oh why, why must you waste youre life away,
Youve got to live for today, then let it go...



Levererat å klart!

Ja, vi har ju som bekant slitit med ett magasin nu en lägre tid. Det har varit jag själv samt ett gäng av mina klasskamrater som tillsamamns skapat detta mästerverk ;) Den är tryckt och klar i slutet av April. Levereras med AGI i början av Maj. Det har varit mycket, och än är det egentligen inte klart, eftersom jag även har ekonomin att ta hand om. Men det har varit, skrivande, research, annonsökande, ringa runt, knyta kontakter, sedan lite roligare saker som foto, layout, design... ,men detta är heller inte en dans på rosor då man måste tänka på länkning av bilder, ICC-profiler, Pdf format, lager och joks. Men väldigt lärorikt! och kul!

Här är några smakprov från det till tryckeriet skickade dokumentet.

Första bilden visar omslaget, de andra två är mina artiklar som jag skrivit och layoutat, haha. Inget speciellt egentligen, men kul =)

   


Idag har jag jobbat på Grand, egentligen inte jobbat så mycket utan mest stått ute i solen. Vilket väder alltså! Helt sinnes!
Nu har jag påsklov!! Blir att åka hem till Ljusdal i en hel vecka från måndag =) Fast jag har ändå lite plugg att göra. Skolan har blivit lite lidande mitt i allt "Utrryckande". Men såå värt det!

And for the record... Jag klarade min möjligtvis allra sista tenta på KTH, de ni! grymt! haha...
(fast iofs, skall jag läsa till en master kommande vår så dyker det säkert upp någon till tenta, så jag kan inte ta ut något i förskott)

RSS 2.0