Resdag

Usch vilken lång dag. Har varit på resande fot i över 8 timmar och jag har ändå bara tagit mig från Ljusdal till Stockholm. Startade i Ljusdal kl 12.10 och var hemma i lägenheten kl 20.30. Detta beroende på byten med buss, gratis Hertzbil från Gävle, sedan buss, pendeltåg och tunnelbana. Nåja, nu är jag i alla fall hemma i lägenheten i Stockholm och Erika har även hon anlänt.


Eftersom det återigen blev fem rätt den gångna helgen får det bli ett nytt  V75-system till helgen. Dock blev det bara 96kr i vinst vilket innebär ett mindre system denna gång. Aningen chansartat, men nu är det stora pengar eller inget alls som gäller.

Avd 1: 2,8,11,12
Avd 2: 10 Calvin Fortune
Avd 3: 1,9
Avd 4: 9,11,12
Avd 5: 5,8,12
Avd 6: 1 Kung Bravur
Avd 7: 1,6,7


Mellandagarna har tillbringats i Edsbyn och Ljusdal. Härligt värre med all snö! Trot eller ej men jag lyckades få med mig fröken Östergrens ut i skidspåren. Det gick helt smärtfritt till en början, men sista kilometrarna var i det närmsta en plåga :P

Några samlade bilder från skidturen:

Tekniken var lite si och så till en början......men det tog sig minsann!

 

En glad skidtös.

 

Vad säger denna blicken egentligen..? 5 av 6km avklarade vid fotots tidpunkt =)

 

 

 

Nej, nu räcker det. Match imorrn. Derby mot Gnaget igen och vi går givetvis för vinst! Sedan Nyårsfirande på det.
Gott Nytt År på er alla!

Juldagen

Då var vi tillbaka i Ljusdal efter fem dagar i fjällen. Imorrn derby mot AIK i Stockholm, sedan vidare till Edsbyn och mys med flickvännen och hennes familj. Vi lirar även en ny V75a imorgon hela gänget för delar av vinstpengarna senast. Här är raden:

Avd 1:
4 Bobtail
Avd 2: 2,5,6,10,11,12
Avd 3: 3 Jodas Julia
Avd 4: 2,4,9
Avd 5: 2,4
Avd 6: 1,2,4,11,12
Avd 7: 2,3,8,9

Nu kör vi!

Uppesittarkväll med V75

Jajamen, äntligen lite slantar på V75 systemet. Hela släkten i stugan gick ihop kring ett system om 480kr. Utdelningen blev 3 stycken 5or som totalt gav 2610kr. Farmor och Farfar anlände precis till travet, vilket till slut blev en riktigt trevlig stund. Började lite trevande och sprack redan i första avdelningen, men sedan gick tipsen i stort min väg, för en gångs skull! Dock hade 7 rätt och 11 miljoner suttit lite bättre, men jag är nöjd med det lilla denna gången, såhär i juletid.

Raden såg ut såhär:

Avd 1: 2,4,12
Avd 2: 3,9
Avd 3: 1 Salinity
Avd 4: 4 Simsala
Avd 5: 3,5,6,8,9,10,11,14
Avd 6: 4,6,7,9,11
Avd 7: 1,4,7,12

Nu laddar vi inför Lördagens V75a!

Idag har vi åkt skidor både i Vemdalen och Björnrike. Här är två bilder från pudret i Björnrike. Kylan bet i kinderna, men solen var härlig och väldigt välkommen!

 

Kristian pumpar
Mattias "hoppar
" =)


Nu sitter vi och myser i soffan. Farfar, Urban, Tobbe och Mattias spelar kort.

God Jul på er alla!

Jul i Vemdalen - första dagen

Gryyymt skidväder idag. Lite kallt kanske men åkningen utanför pisten var underbar. Tur att det snöat så pass mycket här uppe. Igår kväll var det gratis kvällsåkning i Klövsjö. Idag hela dagen i Vemdalsskalet och sedan 1 mil i längdspåren. Härlig dag, som rundas av med en pizza och öl. Gott!

Bilder från idag:

Jag


Tobbe i pudret


Jag, lite väl sittande kanske...


Sol på fjället


Tobbe fyller i våra "åttor"


Dagens bild på Mattias!


Nu hoppas vi på mer snö framöver för fler sådana här dagar. Det är ju helt underbart med riktig vinter. Imorrn lutar det dock åt en massa längdåkning eftersom det skall bli -16 nånting.


Dags att slappna av och ta Jullov

Sitter här på fredagseftermiddan och är rätt nöjd med att ha lämnat in min draft till mitt exjobb Nu blir det lov i en vecka minst! Sköönt! Ikväll är det lite julfest med några i klassen. Blir lugnt för min del efetrsom vi ska till Åtvidaberg och lira match imorrn. Sen bär det av norrut och till fjällen!! Jag längtar.

Måste passa på att göra en liten V75a såhär i juletid, plus att det är dubbel jackpot i helgen. Chansar lite i den sjätte avdelningen där jag inte tar med någon av de tre mest betrodda. Hoppas på lite pengar.

Jul V75an:

Avd 1: 2,3,9,12
Avd 2:
6 Rania
Avd 3: 1,4,9
Avd 4: 4,6,9
Avd 5: 1,3
Avd 6: 3,4,9,12
Avd 7: 2 Local Conch

288rader/144kr

 

GOD JUL!


Snart Jul

Min kära Erika har lagt upp bilder på de paket hon slagit in, så därför vill inte jag vara sämre. Nu är detta bara två av de paket jag gjort, men bättre än inget. Är du nyfiken?? =)

Dåligt med bloggande från min sida nu, men mitt exjobb tar alldeles för mycket tid. Blir nog lite mer blogg efter Jul. Bandyn går bra och i helgen gick vi upp i serieledning igen efter vinst mot Helenelund. Skönt! Ljusdals Posten var där också och gjorde ett reportage. Klicka här får du se artikeln.

God Natt!

RSS 2.0