Shoppat å bokat å grejat, nu jäklar!

To start with. Bokat resa till Tunisien i september dit jag tänkt åka med min lilla fröken Östergrens =) Hammamet blir det och en resort som heter Vincci Taj Sultan Resort, rätt så fett ställe må jag säga med stoor pool, spa, alldeles vid beachen å en massa annat spex. Dock har man ju fått höra lite olika åsikter om Tunisien som land. Sol, bad och värme har alla hyllat, men araberna sägs vara väldigt påflugna och jobbiga. Speciellt mot svenska tjejer. Men det går nog bra. Får skydda edsbytösa min =) Spana in bilderna på hotellet här:


Det ser la bra ut, eller? =)


Idag har jag varit till Länna Sport och shoppat loss inför höstens och vinterns prövningar. Jo, det blev ett par nya skridskor (CCM Vector 10.0) och joggingskor. Som bekant lidingöloppet om mindre än två månader. Träna, träna. Fick grillorna till specialpris (eftersom det inte är årets modell), så jag e sjukt nöjd med mitt inköp. Behövde verkligen nya grillor. Mina gamla Tacks har gjort sitt.

Så här ser dom ut (efter att jag kapat ryggplösen):och löpardojjorna:
Slutligen måste jag bara rekommendera en soft låt: New Order - Bizarre Love Triangle


V75 på Hagmyren

Trav på hemmaplan som jag tyvärr missar. Jobbet kallar. Måste ändå passa på att bjuda på lite tips. Ett litet system på runda slängar 100kr får det bli. Travpimpen Lukas som befinner sig på plats slänger nog in ett större system får vi hoppas. Här kommer mitt:

V75-1: 9 Ecco Flax
V75-2: 9 Järvsöfaks
V75-3: 3,5,6
V75-4: 1,5,6,7
V75-5: 1,3
V75-6: 1,4
V75-7: 6,7,9,12

192rader / 96krTo all bloglovers out there!

I havn't been running in the rain lately guys, but as soon as it starts falling il be out, for sure ;) I have been running a bit in the sun tho, Brunnsviken runt for example. Great stuf!

Okej okej, igår var det fet personalfest på F12. Grymt bra drag och sällskap. Sjukt nöjd med kvällen trots en no show på Nippes nya flicka och hans bedårande syster Åsa :P Kom hem i tid gjorde jag ju också, så nu sitter jag med Marja på skolan och pluggar lite inför exjobbet. Sveper kaffe, cola och vatten om vartannat. Grymt skönt att vara "ledig" idag är det i alla fall.

I helgen var Erika här och roade mig mellan mina arbetspass. Det blev en helkväll på Gröna Lund, Sweet var det. Och nog vann vi lite godis också, ännu sweetare! Avslutade det hela med lite gos i kärlekstunneln :P


Borde kanske blogga lite om Britneys konsert som vi var på i förra veckan också, men jag tar det lite senare när jag fått tag i någon bild från den kvällen, så håll till godo kära läsare ;)


Jobb

Gillar mott jobb sjukt mycket ibland. Har haft en stenkul vecka när jag jobbat natt. Har hänt en massa roliga saker. Å grymma polare att hänga med. Nu äre sängen som gäller några timmar. God natt(dag)!

Jag gillar...

...så mycket. Ja, jag gillar en massa kom jag på nu när jag va ute och joggade. Jag gillar att springa i skogen, jag gillar att springa längs havet. Jag gillar att åka skidor i naturen. Jag gillar i princip all idrott. Att utöva och att titta på. Jag gillar att svettas när jag tränar =) Jag gillar djur, och natur. Jag gillar trav. Jag gillar att umgås, med vänner och familj. Jag gillar kärleken. Jag gillar mode, media, musik och mycket mer. Jag gillar att plugga (ibland). Jag gillar även att jobba ibland. Denna nattvecka har varit kul. Jag gillar att träffa viktiga människor. Jag gillar att vara betydelsefull. Utmaningar gillar jag också. Att testa sig själv. Jag gillar städer och jag gillar landet. Jag gillar att resa, träffa nya människor och lära mig nya saker. Jag gillar såklart även att festa, men faktum är att jag gillar andra saker mycket mer. Festa är kul ibland och med rätt sällskap. Denna lista kan nog bli hur lång som helst, men jag är glad att jag gillar så mycket olika saker. Det känns härligt. Gilla läget liksom, det finns alltid något kul eller något att glädjas över. Så är det!


En bild jag gillar på mig själv och vår hund =)Running in the rain

Regn är fascinerande. Varmt sommarregn är nog bland det härligaste som finns. Jag var nyss ute och joggade i Hagaparken, regnet tog vid rejält och det var... ja helt underbart! Dofter kommer fram, minnen återuppstår. Jag tänkte tillbaka på Nya Zeeländska regnskogar och vattenfall. Ja, de lummiga områdena i Hagaparken förvandlades till regnskog kändes det som. Jag stannade till och gick med utsträckta armar och bara log för mig själv. Hehe, rolig syn, men vad härligt det kändes. Att bara få känna regnet falla ner och göra kläderna genomvåt och bara slappna av är mysigt =) När jag sedan var på väg hem kom solen fram mellan molnen och med den samtidigt en jättestor regnbåge. Hehe, det kändes som att jag var med i en film. Skönaste löprundan på länge. Nu sitter jag här och skriver av mig i min ensamhet. Skall återigen jobba natt inatt med start kl 22. Det gick bra igår så det ska nog gå bra inatt med.

Regn är vackert:För fler härliga regninga bilder klicka här.
Per Gessle - Smakar på ett regn
Nya Zeeland
(Milford Sound)Funderar på en utlandsresa i September, en vecka sådär med lite värme och mys. Någon som har nått supergrymt tips på resa i Europa för två personer? =) Funderar på Grekland.

Natur, njuta, sommar, vänner, fotboll, fest

An emotional wreck enters Stockholm after five days up home in the north. Massor har hänt och det har varit underbart, men jag önskar att det fanns mer tid åt att slappna av och njuta av natur, vänner och familj. Och mer tid åt kärleken. Sommaren är det bästa som finns i detta land och man vill så mycket. Men tiden räcker inte till. There are so many needs to fill. Men aldrig hinner man bli nöjd. Jag är dock grymt tacksam över att ha varit ledig de gångna sex dagarna. Cabarecupen i Ramsjö var som vanligt stämningsfull och rolig, trots ett litet debakel för vårt lag :/ Tack alla som ställde upp och lirade i mitt lag! =) Grymt jobbat ändå tycker jag.I dagarna har det även varit slått och morsan och Hans har tagit in hö. Det är inte som i gamla dagar då man spenderade dagar med att bärga hö. Jag har visserligen inte tid med det idag heller, men på något vis saknar man det. Bonda lite på landet, vända hö, och ta in hö med traktor och skrinda. Hehe, känslomässig var det ja. Många minnen kommer fram och man vill som sagt så mycket på sommaren. Man vill uppnå den där sommarkänslan. Jag har delvis gjort det de senaste dagarna. Men som så många gånger de senaste åren så är allt det vackra väldigt kort. Tråkigt men sant. Man får hitta ljusglimterna i de korta stunderna istället.

Fantastiska sommarbilder!

© Mattias Klum

RSS 2.0