De allra vackraste!

Elitloppet:
Börjar med denna fantastiska dag. Varit på Solvalla hela dagen och stekt i 32° värme, tittat på Elitloppet. Jag överdriver vekligen inte när jag säger att detta var nog det Elitlopp genom alla tider som höll högst och jämnast klass. Vad säger man inte om att 4(!) hästar i försöken gick på en tid under 1.10.0. Och alla var svenska hästar. Ofattbart! Jag trodde aldrig Sahara Dynamite var så bra. Jag trodde aldrig Jaded skulle hålla så starkt. Jag trodde heller inte att Triton Sund och Torvald Palema även de enkelt skulle spöa utlänningarna. Vem vann då? Jo, finalen vanns av Torvald Palema och Kung Åke Svanstedt. Han fick loppet och gjorde det grymt. Men jag tycker ändå att en annan häst var bäst idag, nämligen Jaded. I försöken gick han nytt svenskt rekord 1.09.7 (!!) och i finalen slutade han tvåa efter ett lopp i dödens. Jaded är kung, och vackrast av dem alla! se och njut =)
läs mer om helgen på travpimpens blogg, där jag är med och skriver. kommer bilder där sen.En tjej på en bal:

Sedan hände det ju en annan grej i helgen. En otroligt vacker tjej hade avslutningsbal med skolan. Eftersom hon inte hade någon kavaljer att gå med kunde hon inte bli balens drottning. Men hade hon haft nån partner hade hon väl blivit det, eller? ;) This photo takes my breath away...


gorgeous!

finns fler bilder på hennes blogg


Summering: Trav är en vacker sport och Erika är vacker :D

Sista redovisningsdagen i Mediejuridiken

Jag är inte särskilt taggad till att lyssna och blogga idag, men jag ska göra mitt bästa.
Davidoff, Jossan och Sara började realtivt smärtfritt, lite små kommentarer bara. Sitter annars och förbereder redovisning inför fredagens IUM. Bandy is the theme, hehe.

Det händer ju ingeeeet kul idag... "bra, bra, bra". Nej nu... Surpär är tillbaka, haha, va kul!

This is båååring, ikväll är det le grade finale, Barca vs. Manchester. Det blir kul!

Wohoo, Hannes har anlänt! Han missade tåget med 3,5 timme, men nu är han äntligen på plats. Som straff får han ta hand om heela IUM redovisningen ;) (Fan, han hade redan räknat med det).

Öl och chips redo för kvällen heta final. Go Barca!!!!

Redovisningsdag 2

Då var man tillbaka i skolbänken. På min vänstra sida sitter Carl den allsmäktige, till höger har jag nymfojossan :P Nassab inleder med ett jordskalv, river nästan hela bänkraden framför mig.

Markus grupp börjar presentera.. UTAN powerpoint/keynote! Var skall den här dagen sluta? Faktiskt ganska intressant redovsning ändå. Smart grej. Totte tar opponeringston. Det rent lyser om honom i sin röda vackra kallufs.

Calle surfar och kollar efter inlines och Jossan msnar som vanligt. Vad är det för klass man går i egentligen? Nu klagar Carl på värmen, dricker lite vatten så att han skall kunna svettas ännu mer. Olof ropar högt efter air-condition. Växthuseffekten har slagit till på allvar mot KTH denna dag. Adams dator har smält genom bänkskivan...

Efter lite tekniska problem är redovisningarna åter igång. En snygg keynote att vänta... by Pjäxxan. Woho, Hipp-hipp., det är public service det! Här kommer ett skönt klipp:David flörtar som vanligt med Jossan, det verkar vara något på gång där =) Deep eyecontact. Nu kräks han också. Jossan kanske inte var så härlig ändå :P

Paus

I'm back! Vill passa på att länka till två sköna tokiga bloggar som båda med sina nischade teman är mycket intressanta =) 1. Travpimpen, 2. Mitt Pingis. Läs och njut mina vänner!

Olof, Jörgen och Mike visar upp Keynote 2.0. Fast så het var den faktiskt inte. Inväntar den utlovade sjudundrande avslutningen... Haha, töntigt

Sitter och inser att jag måste gå in i ett kooperativt företag tillsammans med C A Persson. Det kan inte gå annat än bra!

Nu lägger jag ned här, får se om det blir mer intressant twitter imorrn samma tid...

Stora nyheter aviseras på bloggen

Jo, för jag är nu anmäld till nästa års Vasalopp (7 Mars 2010), uppladdningen kan börja! ...och som uppladdning har jag ikväll sprungit 1,5 mil. Känns bra redan nu. Var ska detta sluta liksom? Nedå, det är många hårda timmar kvar, men nu är i alla fall platsen bokad.Nu måste jag sova snart. Träna, äta, sova. Det är så man blir bra =)

Redovisningsdagen...

Twitterdags på bloggen. Har precis gjort klar vår redovisning och lyssnar nu på andras redovisningar. Calle svepte nyss en låda kvarg och Marja är bäst (enligt henne själv). Hon gjorde faktiskt ett grymt jobb på redovisningen! I like! Olof delar som vanligt med sig av sina briljanta insikter... Vad sker härnäst? Solen skiner och jag vill ut och steka, ägg på min bringa =)

Said hostar och vet inte vad han skall säga... Klasse tar över... Martin står och ser bra ut.

Nu är det Nassabs tur, han ser lika entusiastisk ut som en kalv som nyss kommit ut på bete =) Hassan tar ton... "opän sårsch" a.k.a fri kjellkod. Bra artikulation ser vi här! Ser att Hassan införskaffat nya skor dagen till ära. Mycket stiligt!

Marja meddelar att hennes ena fot är en svettfot, Totte förklarar mycket akademsiskt orsaken till detta. Blodådror som stryps... Bör meddelas att fot nummer två är helt osvettig.

Mattegeniet Totte inser att vi snart avklarat en tredjedel av detta... forts följer imorgon kl13.15.

Hemmahelg och Bambi

En helg i Ljusdal med skog, gos, mat och ett rådjurskid :) Ja, Jaci hittade en liten bambi när hon och morsan var ute i skogen. Det sötaste jag sett på länge, kolla bara! Han/hon låg där och kunde inte gå själv. Senare kom mamma rådjur dit och tog hand om det. Var nästan lite sugen på att ta hem det och mata det med nappflaska :)Nu ska jag plugga lite innan läggdags. Disciplinen när man är hemma i norrland är inte den bästa, men det borde gå bra ändå imorgon. Inte blev det bättre av att Erika var där och distraherade mig med sina nypyntade naglar... ett nagelsliperi... snyggt! haha

Det är så mysigt med sol, ledighet och gott sällskap. Mer sånt framöver tack!

Exjobb - Så skönt!

Var nyss på exjobbsmöte med en snubbe från Stora Enso. Ett bra möte! Nu är det i princip klart att det blir ett exjobb åt dem som handlar om "bättre arbetsmarknadsimage med nya medier". Spännande. Så i höst kommer jag kampera med skogsfolk och kommunikationsexperter runt om i Sverige. Haha, kanske. Det enda som behöver göras är att hitta en handledare, begränsa och skapa en tydligare frågeställning så här i innan man drar igång. Jag har iaf redan fått klartecken från både KTH och Stora Enso.

Stora Enso har kontor i städer som Stockholm, Falun och Gävle samt några till. Passade för mig, right? =) Jag är sjukt motiverad. Hoppas jag kan komma med lite grymma och smarta idéer nu. Seriöst arbete kommer det iaf bli, för det är jag bra på.Härligt att komma in i skogsmullebranschen på riktigt, eller hur? Antar att ni alla är avundsjuka, haha.


Back to school now, måste ju faktiskt göra klart den också såhär innan sommarn.
Ciao,

21

I may be late seeing this movie, but I liked it harshly! Being that normal guy, using your brain to make something of your life. It is pretty cool. Well, yeah, it's a film, and not really realistic. But it gives some kind of inspiration. To make it to the top. To be smart and use situations cleverly. I wanna be THAT guy ;)

Life is a gamble - sometimes you win, sometimes you lose,Knowledge is power - kinda wish I had more sometimes.

I am going to make someone jump off the page...
...someday


hursomhelst, skön helg, lat och gosig. Det är både vår och sommar... svår..? hehe. Sol, kungsträdgården, sällskap, blomstrande buskar, promenad/löpning och film... är nog några ord som bra summerar denna helg. med tillförsikt ser jag fram emot sommaren. saker och ting löser sig. kommer bli en grym sommar! godnatt

Vad händer?

Jag har varit dålig på uppdateringar på slutet. Det beror mycket på skolan och diverse andra saker. Händer mycket nu. Vi hade redovisning av vår it-design kurs igår. En slags mässa. Det var ganska kul och jag är nöjd med vårt projekt. Kolla in här för att läsa mer. Vi arbeteade med klättrare (sjukt kul) och tog fram en slags mobil tjänst.

Såhär blev vår härliga iClimb :


Haha, ja vad säger man. En photoshoppad bild. Men om ni går in på länken längre upp så ser ni hur detta projekt blivit till.


Ögonen håller på att ramla ur nu efter att ha skrivit på rapporter hela veckan. Two done, one to go. I helgen blir det dock inte så mycket plugg då vi får celebert besök av Rex, samt att Erika kommer hit =). Sedan är det den årliga KTH-fotbollsturneringen. Det ska bli spännande. Vi har ju en titel att försvara.

Nä nu pyser jag, tjo!

luerdag qvell

Lördagkväll och Björn sviker igen. Planen var att gå ut på Daniels fest på KI, men jag orkar fan inte. Ska dessutom jobba imorrn hela dagen, så jag stannar hemma ikv. Tur att det finns internet kvällar som denna =)

Min kompis Malin och hennes klasskamrater(?) startar nån slags dejtingsida imorgon. Eller en sida för att träffa nya kontakter. Inte för att jag behövder det, haha, men jag har fått min blogg med på deras portal. Jag måste ju ställa upp med mina visa tankar ibland. Får försöka shapa upp mitt skrivande lite nu då =) Klicka på bilden så kommer ni till sidan:Träffade som sagt Daniel "dumpen" Söderberg idag i Rålis. Hans klass är nämligen här på biomedicindagar. Verkar sjukt kul, men jag missar ju som sagt festen nu då. Så kan det va. Han har nog kul ändå. Det var roligt att träffas idag, längesen sist. Han verkar må gott min kära vän. Det är bra.

Travet gick som vanligt, 5 rätt och en ca 40kr i "vinst". Haha, Lukas, snart tar vi hem sjuan för helsikke!! Men jag deppar dock inte så mycket, för jag lirade själv några tjugor som gick in. Satte Alvena Nancy och Wait and Win, båda till 7 ggr pengarna. Känns bra.

En bra dag, med ett segt slut...


Optimisten har lika ofta fel som pessimisten, men...

...har bra mycket roligare

Exjobbsinformation på skolan hela eftermiddagen och kvällen. Intressant, men vad ska jag hitta för exjobb egentligen!? hmm...


Var just ute och joggade efter denna långa skoldag. Det är vår i luften, häggen blommar och jag känner att sommaren börjar komma. Det finns alltid en förväntan i luften inför den svenska sommaren. Jag tänkte för mig själv vad som kan tänkas hända denna sommar och insåg att en sommar i Stockholm inte alls behöver vara fel. Det finns ju en massa härliga saker och härliga personer i den här staden! Det kommer bli en hel del dagar på Grand Hôtel, men däremellan kommer det bli trav på Solvalla, kanske Gröna Lund, after work öl, sommarkvällar på Josefinas, träningspass med laget, joggingrundor och förhoppningsvis en massa timmar i solen! Badet får jag nog spara tills jag kommer hem till Hälsingland, eller åker på nån semester. Lite synd att det är så begränsade badmöjligheter i Stockholm.


Nu är vår hemsida uppdaterad och tidningen finns även i pdf-format, bara att klickan på (ogräs)blomman nedan.
/B

Sommar på valborg

VIlken härlig helg det varit! Har varit hemma i Ljusdal hela helgen, slappat och firat valborg. Åkte först till Gävle en sväng och hälsade på Erika, sedan hem till norr. Blev ingen direkt brakfest, men jag, brorsan, Erika och Emelie gjorde det bästa vi kunde och det blev en rätt skön kväll ändå =) Men det bästa var ju dagen efter. Första Maj och 22 grader i skuggan. Promenad på berget, kubb, slappa i solen, tvätta bilen och spela spel, mys mys! Ja just det, kollade även på tulpanmysteriet och gamla Astrid Lindgren filmer. Nostalgi! Men det mest anmärningsvärda: Årets första dopp på Nore. Det var inte så kallt i vattnet som jag trott heller, otroligt skönt var det att svalka sig! Kan inte minnas att jag nånsin badat såhär tidigt något år. "Sisten i är en strumpa" haha, tror Erika vann, så jag får väl vara strumpan då :D Sommarkänslorna flödar. Ge mig mer!

Igår blev det rätt lugnt, tippa lite trav, springa lite och gratta bästisen Helena. Alltid lika trevligt sällskap! =) Ja, travet då... fick 5 rätt, men med mersmak tycker jag. Med lite flyt den här gången hade det kunnat bli 7 rätt och 18000kr. Så säger jag kanske alltid kan tyckas, men den här veckan var raden inte alls otänkbar. Dessutom var det sjuuukt nära att jag fick in skrällen Swept to victory i första. Vore nått de! Mindre än en månad till Elitloppet nu!, Kuuul!

Idag har jag varit ute och sprungit med Jaci igen. Grymt driv i steget, känns som löpformen verkligen börjar infinna sig! Härlig känsla!

Sommaren är lååång =)Home sweet homeRSS 2.0