OS är över

Vinter OS i Vancouver 2010 är över och jag känner redan en tomhet. Så många timmar som jag suttit och ugglat och hängt med i svenskarnas framfart. Jag har hoppat mellan hopp och förtvivlan, men i slutändan har det mest varit glädje. Jag har så många fantastiska minnen från dessa två veckor. De starkaste är Charlotte Kallas guld, Anna Haags silver, Marcus Hellners guld, Björn Ferrys guld, Johan Olssons två brons, Stafettlagets otroliga stafettguld och Curlingdamernas sanslösa final. Vilka otroligt stora prestationer av allihopa!

Totalt blev det 11 medaljer, varav 5 guld. Visserligen blev det 14 medaljer, varav 7 guld i Turin, men jag får ändå en känsla av att detta OS har varit större på något sätt. Totalt sett är det faktiskt Sveriges näst bästa OS genom alla tider (efter Turin då). Faktum är att vi under detta OS även tagit 8(!)st fjärdeplatser, vilket är fyra fler än i Turin, så med lite flyt hade vi lika gärna kunnat tagit 14 medaljer även denna gång. Jag tycker synd om alla de svenskar som blivit fyra, men sådan är idrotten och någon måste även vara fyra. Vad har varit det tråkigaste i OS då? Jag måste nog säga alla arrangörsmissar samt Helena Jonssons och Ishockeylandslagets dåliga OS. Men förhoppningsvis kommer de igen!

Längdskidåkarana däremot har varit det största av alla glädjepiller med totalt 7 medaljer, vilket är rekord i skidsammanhang. Eftersom jag älskar skidåkning så mycket tycker jag att det är fantastiskt, och detta trots att sprintåkarna underpresterade. Skidframtiden ser verkligen ljus ut! Alla dessa framgångar ger mig en massa energi till Vasaloppet nästa helg. Går det tungt kommer jag tänka tillbaka på Anna Haag när hon bet i, Johan Olsson i slutet på femmilen eller Marcus Hellner när han plågade sin kropp så långt det gick på inledningsdistansen. Kan de så plåga sig, så ska tamejfan jag också kunna göra det! =)

SVT visade ikväll efter femmilen ett fantastiskt sammandrag av våra OS-medlajer (och även några missöden). Jag blev alldeles rörd av bilderna. Känsloladdat sammandrag otroligt bra gjort av Anders Bewarp och Lotta Fahlström på SVT. Idrotten tar fram känslor i mig som i princip ingenting annat. Det är märkligt, men så är det. Jag älskar idrott, och jag älskar Sverige. Filmmusiken i klippen var också härliga, av gruppen Explosions In The Sky. Väldigt passande musik till idrottsbilder. Tar absolut fram de största känslorna hos en sportintresserad som jag.

OS har inte bara handlat om fantastiska idrottsliga prestationer heller. SVT har varje kväll inlett med uppvärmning på nätet innan sändning. Sjukt roliga grejer de har för sig, med skämt, imitationer och en massa flumm bakom kameran. Jag skulle verkligen vilja jobba på SVT under ett OS =). Här är ett underbart klipp med det bästa från uppvärmningen under OS-sändningarna. Ni som inte sett, klicka på länken, det är ett måste!! Även sammandraget innan är ett måste att se. Njuuut av våra härliga OS-framgångar ännu en gång.

OS äger och SVT har gjort grymma sändingar under detta OS! Det är också roligt att de använt sig så mycket av Facebook och Twitter. Sociala medier is the shit! I knew it. =)

Det var väl det mesta av det jag ville säga. För mycket text, och ingen läser :P Jag skulle dock kunna skriva löpmeter om detta OS och alla olika slags prestationer. Så eggad blir jag. Men nu är det över och jag avslutar med att dela med mig av lite bilder från OS som jag fann på Flickr. Mycket härliga bilder!

Ett litet kollage från OS:


den ädlaste av medaljer

 


Charlotte Kalla, need say more?


Guldmedaljös!


Kalla och Haag får sitt silver


Daniel Rickardsson på förstasträckan i stafetten


Johan Olsson på andrasträckan


Överlyckliga svenska herrar i klippiga bergen, efter bragdartat OS-guld.
(Anders Södergren, Marcus Hellner, Johan Olsson, Daniel Rickardsson)Länge leve Sverige!

Sista seriematchen

Idag spelade vi sista seriematchen mot Eskilstuna borta. Betydelselös match för serien, men ändå viktig för självkänslan. Vi hade 7 ordinarie spelare borta och började matchen helt uselt. Låg under med 6-2 i halvtid. I pausen snackar vi ihop oss för att höja spelat i andra. Jag säger lite halvt skämtsamt, halvt seriöst när vi går ut till andra halvlek att vi ska ta det med 7-6. Och vad händer? Jo vi vänder och vinner faktiskt med 7-6. Underbart. Trots att jag missade ett friläge och Meijer missade straff. Starkt jobbat av oss! Jag är nöjd med min egen insats i andra halvlek, kände mig säkrare och med bättre koll på spelet. Grämer mig dock lite fortfarande över frilägesmissen, får inte ske! Första halvlek är bara att glömma.

Nu väntar Gustavsberg i kvalet på Onsdag och Lördag. Spännande derbyn kan det bli!Det är ju även OS sista dag idag - mer om detta kommer i ett senare inlägg...

Är det Sant?!?

Vad håller jag på med!?!?!? Jag sitter vaken till halv 3 på morgonen och kollar damernas curlingfinal. Det är en rafflande match, men när det är två stenar kvar i den sista omgången ger jag upp och går och lägger mig.
Varför?
Jo, jag orkade inte se Kanadas segerglädje. Läget såg omöjligt ut eftersom Kanada spelade grymt och Sverige hade i princip inget läge till att ta en tvåa och kvittera till 6-6.
Vad händer då?
Ja, jag ligger och sover medan Sverige gör den mest makalösa vändningen i curlinghistorien. Att de tar två poäng i tioende omgången och sedan stjäl en poäng i skiljeomgången finns inte på kartan och jag grämer mig något enorm idag när jag vaknar och läser att curlingdamerna gjorde en bragd och tog ett OS-guld!


Jag kan inte annat än be om ursäkt för mina tvivel i det föregående inlägget och gratulera curlingdamerna till sitt andra OS-guld. Nu är de riktigt stora! Att försvara ett OS-guld är otroligt svårt - de gjorde det! Att spöa Kanada i Kanda är ännu svårare - de gjorde det! Exakt samma spelare som i Turin, gör ännu en bragdmatch och vinner här ett makalöst guld. Jag vet inte vilka svenskar som lyckas med den bedriften, men detta är sjukt stort! Jag kan bara inte fatta att jag slog av TVn när den mest fantastiska vändningen tog vid...f*n också! (sitter febrilt och kollar repriserna på SVTplay just nu för att försöka få tillbaka lite av känslan ;))

 

Simon Banks krönika summerar matchen och känslorna väldigt bra.


OS-natt med curling

Ja, då sitter jag här mitt i natten och följer damernas OS-final i curling. Spännande, och just för tillfället är Sverige i ledning! Tänk att curling är så fascinerande varje gång var fjärde år =)

Tidigare ikväll har jag jobbat på Grand. Lugn kväll, utan några speciella händelser. Imorgon väntar en heldag med plugg, trav och OS. Mysigt! Kul att Vasaloppsveckan dragit igång också, så man kan följa alla olika resultat. Idag åkte Erikas morsa KortVasan och på måndag åker Morsan, Brorsan och Hans ÖppetSpår.

Åter till curlingen: Sverige fortsätter att spela bra och sätta press på Kanada. I like it! Fyra omgångar kvar och ledning med en pinne. Soooooooopa på nu! =)
-Naaj, en miss som kan bli kostsam :/ Skiit! Kanada gick om. Underläge 5-4 med 3 omgångar kvar. Vad hääänder? Nu missar de ju hela tiden. Matchen håller på att gå oss ur händerna :(

Nej nej nej, tänk att det bara är skidåkarna man kan lita på :( Detta blir ett silver.
Buu, jag ger upp.
Goo Natt!

GLÄDJE!!

Jag är helt euforisk efter Sveriges OS-guld i herrstaffetten! En herstafett där hela laget gör en fantastisk insats. Daniel Rickardsson, skolad på skidgymnasiet i Ljusdal, som jag faktiskt tävlat mot i en plojtävling i Kajevall. Fick stryk med 9 minuter på 10km. Men det var väldigt bra för att vara jag =). Johan Olsson, som haft så svårt att få till det i de stora loppen. En jättetalang som nu får ett välförtjänt OS-guld! Hans andrasträcka är magisk och sätter verkligen prägeln för fortsättningen av dagens lopp. Anders Södergren, ja Anders Södergren, han är verkligen en av Sveriges mest beundransvärda skidåkare genom alla tider. Tänk så många lopp han dragit för att sedan bli nedspurtad av spurtraketer. Jag var glad när han fixade silver på VM ifjol men detta är ju så otroligt mycket bättre! Marcus Hellner, detta OS stora kung med sina två OS-guld och hjältefjärdeplatsen i inledningen. Magi! och vilket genombrott!

Och så otroligt passande att solen sedan kommer fram vid blomsterceremonin! Snö hela loppet, men sedan sol när det skinande landslaget skall firas! Precis som det skall vara.

 

 

Det är så otroligt kul med stafettguld eftersom de får vinna som ett lag. Alla får guld på en och samma gång och de kan fira tillsammans. Trots att det anses större att vinna ett individuellt guld så måste det vara otroligt mycket roligare att fira ett guld man tagit tillsammans. Medlajen kommer ju ändå ligga där i bokhyllan när de lägger av och glimra lika fint som en individuell medalj =)


All heder till Northug också som gjorde ett grymt lopp. Men idag var det ändå Sverige som regerade!

 


Bittert!

Jag som hade sett fram emot damstaffetten och tremilen denna vecka. Men nu är Anna Haag sjuk. Charlotte Kalla och Magdalena Pajala också påväg att bli sjuka som det låter. Detta var inget kul! Alla tre favvotjejerna i skidlandslaget tillsjuknar samtidigt. Gulddrömmen är bortblåst :( Rackarns att de inte skall kunna kurera sig under ett OS. Men all tävling och uppståndelse i samband med framgångar försvagar antagligen immunförsvaret en del. TRÅKIGT.

Och Helena Jonsson, hon lämnar detta OS utan någon medalj. Det hade jag verkligen inte trott och det känns tråkigt. Hon som är så folkkär, kunde väl ha fått lyckas i ett lopp i alla fall. Pichlers OS-upplägg är kanske inte optimalt ändå. Först Magda och nu Helena. Nån förändring måste nog ske om hon skall lyckas nästa gång, för hennes åkform var inte på topp under detta OS.

Fler sånna här nu under sista OS-veckan tack!

 


Skidor på TV och åka själv (i den svenska kylan!)

Helena Jonsson får ingen individuell medalj i detta OS. Tråkigt och synd om henne. Hon som var vår klarast lysande stjärna innan OS. Men sådan är idrotten, och det är detta som gör den så underbar. Det går inte alltid som man tänkt sig. Det fick dock andra godbitar från kvällens OS. Trots att inte Björn Ferry tog någon medalj idag så fortsätter han att underhålla. Han är verkligen kungen av sköna citat! Lyssna på den här jämförelsen om att ta ett eller två guld: "Bor man i Afrika och får sitt första kylskåp är det en jättestor skillnad i livet. Ett andra är ju bra men inte helt nödvändigt..." Haha, han är sanslös! =)

Min egen dag: Vaknade i Gävle klockan 7 imorse och drog till Högbo för att åka en skidtävling. Tanken var att åka 52km i Bessemerloppet, men eftersom Helena bara skulle åka 17,3km (1 varv istället för 3) så valde jag att göra samma sak. Beslutet berodde även på det kyliga vädret och jag var inte alls sugen på att skida i närmare 4h timmar denna dag. Trots att jag bara åkte 1 varv (på 1h och 10min) så frös jag som en hund efteråt. Jag hade nog aldrig pallat tre varv i detta väder. Måtte det inte bli såhär kallt (-16) i Vasaloppet!!! Annars känns skidformen helt okej, så länge jag får vara frisk nu i de kommande två veckorna. Sol och -3 grader i Vasaloppet - ja tack! Då kommer jag att njuta :D


Åter till gårdagen. Det mest fantastiska av skidlopp fick vi uppleva. Två svenska medaljer där jag innan loppet helt ärligt inte trodde på någon medalj. Jag och Erika låg i sängen och hejjade. Eller det var väl mest jag som hejjade, men hon tyckte nog att det var lite roligt hon också :) Svenskarna gjorde en fantastiskt laginsats och det slutar med att Hellner lyckas spurta ned allihopa till ett OS-guld. Det var han så sjukt värd efter det första loppet! Man får heller inte glömma Anders Södergren. Utan honom hade nog inte Johan Olsson haft en medalj. Han hjälpte till i klungan bakom och åkte för sina lagkamrater. Otroligt stort av en kille som själv varit bäst i Sverige, och är utan någon individuell OS-medalj. Trots detta så lägger han allt jobb till att hjälpa Olsson. Mäkta imponerade. En helt underbar människa och skidåkare. Hoppas nu att han får en medalj i stafetten sen.

Tre Svenska OS-hjältar!

TV: Se upploppet igen


Vilket glädjepiller!Charmiga Anna Haag kommer igen och spurtar ner de andra till ett silver idag. Det var hon verkligen värd efter 4e-platsen sist. Vilken fighter hon är. Hennes inställning är helt underbar. Jag diggar verkligen när sådana här träningstalanger som gått den tunga vägen till slut lyckas. Anna Haag var inte nån talang i yngre år. Hon var duktig, men verkligen inte bäst. Hon har dock älskat skidåkning och kämpat sig upp till toppen. Ridit på framgångsvågen som Kalla skapat och sett positivt på allt. Hon verkar ta allt så himla glatt. Allting verkar så roligt för Anna Haag. Till och med när hon kom 4a i måndags. Det är så kul att se och jag unnar henne verkligen denna framgång. Positivare idrottare får man leta efter, och en positiv inställning är så himla underbart! Go Anna! Grattis Anna!


Kolla bara hur glad hon är: SVTplay

Bra krönika av Simon Bank.

 


 

Ja, då var det alltså helg igen. Imorrn är det match mot Tellus, sedan åker jag till Gävle. Jag skall själv åka Bessermerloppet (52km) i Högbo på söndag. Har blivit så inspirerad av alla OS-åkare att jag verkligen ser fram emot att själv få prestera lite. Dock är ju 52km lite i det längsta laget. Man hinner bli rätt trött och less i ett så långt lopp :P Men jag skall kämpa! Behöver stakträningen inför Vasaloppet.

 


Kul kuriosa om Björn Ferry

Låg och läste lite i bilagan Allt om OS som man fick köpa med Aftonbladet för nån vecka sen. Där fanns en artikel om Björn Ferry, och vilken härlig artikel att läsa nu när man vet hur det gått för honom.

I artikeln kan man läsa hur han redan regisserat jaktstartsloppet. Ja, just det. jaktstarten, som han också vann! Jo den ville han helst vinna för han tycker att den är coolast. Och helst skall han skjuta fullt och rycka ifrån Björndalen och Greis i sista skjutningen. Riktigt så blev det ju inte, men han skriver i slutet av artikeln att det egentligen inte spelar någon roll. Ett OS-guld är ju alltid ett OS-guld, så det gör inget om det är en bulgar och en kines heller, haha.

Många tyckte kanske att han inte var så glad när han gick i mål efter jaktstartsguldet i tisdags, och heller ej efteråt. Det beror helt enkelt på att han redan visste att han skulle vinna. I artikeln säger han att -Jag har redan upplevt det 1000 gånger. Han säger även: - I skallen har jag redan intervjuats av Ulfbåge efter målgången. Haha, så sjukt.
Ett roligt citat från tidningen angående detta: " -Blir det guld så är jag alltså hyffsat beredd, haha. Det kanske till och med blir lite tråkigt. Någon frågar "Är du inte glad Björn?". "Nja, jag har upplevt det 1000 gånger redan. Det är ingen skillnad, haha" "

Helt sjuk artikel enligt mig. Nu förstår jag varför han faktiskt inte var lika strålande glad efter målgången som exempelvis Charlotte Kalla. Han har fantiserat om det loppet hundratals gånger. Gått igenom det, hur han åker, skjuter och sedan vinner. Sen gör han det också!! Han har ju inte ens varit i närheten av pallen i vinter. Makalöst! Och denna artikel är inte skriven eller regisserad i efterhand. Nej, den är skriven en bra bit innan OS drog igång. Grymt kul läsning! Björn Ferry är en galen kille, men efter att ha läst denna artikel stiger han ännu mer i mina ögon. Beundransvärt!

Artikeln var för övrigt skriven av Johan Flinck. Ingen aning om det går att hitta på nätet någonstans.

Några sköna Ferry citat efter distansloppet igår när han slutade 42a:

Efter guldet kan jag bli sist i varenda tävling resten av mitt liv, jag kommer ändå att gå runt med ett leende på läpparna.

– Det här guldet är så stort för mig. Jag är inte som Ole Einar (Björndalen): ”Nu ska jag ta 70 guld till”.

 

Björn Ferry, en profil och ny idol:


 

 


Över till en helt annan sak:
Nämligen Grattis till min kära Erika som idag klarade uppkörningen och fick sitt körkort. Jag tror mina lyckoönskningar gjorde susen! Och du var inte alls lika självsäker som Ferry, snarare tvärtom. Du hade gått igenom tusen olika sätt att kugga uppkörningen på, haha, men det gick ju bra ändå ;P

 

 


Galet starkt gjort!

Först gör hon ett hopp som är längre än när Eddie the Eagle hoppade backhoppning - men faller tungt. Idag vinner hon ett brons i Superkombinationen. Grymt stort gjort! Trots att jag inte är Anjas största fan så måste jag erkänna att jag är imponerad av det hon gör. Hon är nu uppe i 6 OS-medaljer vilket är tangerat rekord (samma som Kostelic). Härligt att det kommer saker att glädjas över direkt efter bedrövelserna i detta OS.

Anja Pärsson - Bronsmedaljös


Nu ska jag följa Ferry och se om han på något sätt kan följa upp guldet från i tisdags. Spännande.
- Nej, det gick ju inget bra det där. Nu har Norge verkligen fått upp farten och gulden börjar ramla in för deras del. Hoppas vi lyckas haka på någorlunda framöver.


Och återigen, lycka till imorrn älskling!

Bitter kväll - men hallå...

Tänk att ett känslostadium kan ändras så fort. Jag hade sett fram emot denna kväll med sprinttävlingar och annat så himla mycket. Kvällen inleddes med Anjas vådliga krasch. Hon gick mot ett silver eller guld men kunde i och med kraschen lika gärna ha slagit ihjäl sig. Luften gick liksom ur en - redan då. Kvällen som hade så många guld och medlajchanser slutade i... ja, ännu en fjärdeplats. Nej idrotten är tuff ibland. Favoriter faller och olyckor sker. Denna kväll slutade verkligen i dur :/ Men några ljusglimtar fanns väl ändå. Jag tänker främst på Magdalena Pajala och Teodor Peterson. Två unga skidtalanger som gör riktigt bra insatser i deras första OS. Framtiden ser i alla fall ljus ut!

Kvällens bästa placering, Anna Olsson som kom 4a

Nej åter igen - jag tänker inte nedslås av en dålig dag. Vi har ju trots allt Kalla och Ferry. OS är redan räddat. Men mycket vill ha mer och det kan man inte komma ifrån. Det är ändå fantastiskt hur en så liten, enkel och naturlig människa som Charlotte Kalla kan engagera och glädja i princip en hel nation. Sådant tycker jag är fascinerande. Och även Ferry med sitt spexande. Det är det som gör idrotten så stor. De sliter ensamma i sina skogar om somrarna, halvt bortkopplade från verkligheten, för att sedan ta plats i allas våra liv och hjärtan. Det är stort!

Vi kommer igen, och redan imorrn finns det möjlighet till revansch för Helena Jonsson och Anna-Carin Olofsson. Jag vågar inte tro på för mycket, men hoppas kan man ju alltid!

Godnatt kära läsare! =)

Herregud!

Ja, där kom nästa guld! Spexaren Björn Ferry sköt från höften och åkte som en gud. Detta OS börjar verkligen arta sig. En massa Guld och 4e-platser precis som i Turin. Jag ser redan fram emot morgondagens sprint med Emil Jönsson och alla duktiga tjejer.Haha, han är för skön!


I övrigt: Jo jag lyckades med min tid i Orsa Ski Marathon att seeda mig till led 4 i Vasaloppet. Jag var faktiskt bara 3 minuter från led 3. Helena lyckades alltså seeda sig till led 3 med hela 35 sekunder. Hehe, bra jobbat där. Men det var du värd =)Och en sista sak: Lycka till imorrn älskling!!!


JAAAAAAAAAAAAAACharlotte Kalla regerar världen!

 

 

"Det känns helt crazy" sa Charlotte i intervjun efter. Man såg på henne hur stort detta är. Och som hon var värd det! Med tålamod och finess har hon utvecklats i helt rätt takt för att sopa hem detta guld, imponerande! Snart väntar förhoppningsvis också lite "crazy bananas". OS som började så segt är räddat!! Hur det än går så har vi en bragdtjej i Charlotte Kalla. Oj vad kul det är med OS - Jag älskar idrott!


Och snart är det dags för herrarna. Marcus Hellner, Johan Olsson m.fl. Sikken underbar kväll :-D


Skidåkning, vårkänslor, OS och kärlek

Vaknade 9 imorse. Helena och jag tog en skidtur uppe på Lugnets skidstadion i Falun. Strålande sol, men en värkande kropp. Gårdagens lopp känns verkligen i kroppen idag. Det är smärta i rygg, axlar, ljumskar, händer och fötter. Men jag älskar det. Det känns att jag gjort något bra. Dagens skidtur blev väldigt kort med tanke på detta och att vi var uppe sent igår och festade lite smått.

Blev sedan skjutsad till stationen för att ta tåget till Gävle. Eftersom Helena och David skulle åka utförs idag så fick jag sitta på stationen och vänta på tåget i en timme. Men det var en riktigt skön timme. Tog först en kaffe och satte mig sedan ute på en bänk i solen och njöt av det som kändes som vår. Med ett leende på läpparna kunde jag sitta där och slappa av och njuta av lugnet, solen och se fram emot att komma till Gävle. Ack så gott jag mår när jag för göra det älskar och umgås med de jag älskar!

Åter till loppet igår. 42km skidåkning i Orsa Grönklitt. Jag deltog i tävlingsklassen mot bland annat Jörgen Brink, Jerry Ahrlin och Thobias Fredriksson. Jag slutade på en 86:e plats drygt 40 minuter efter vinnare Jörgen Brink. Ganska dåligt om man frågar många, men med mina mått mätt är jag ändå sjukt nöjd. Det var underbart att åka i solen, med en ny tävlingsdress och plåga kroppen till vad den tål. Förmodligen lyckas jag med mitt resultat att seeda mig till led 4 i Vasaloppet. Allt annat vore konstigt. Att jag bara var 4 minuter efter bästa vännen Helena kändes också ganska bra. Jag orkade hänga med någorlunda bra på en så pass lång distans. Men hon är fortfarande jämnare och starkare än mig =)


Vinnare Jörgen Brink

Det var ju även OS igår kväll, men det tänker jag inte nämna något mer i detta inlägg. Nu ser vi fram emot kommande lopp och då främst Charlotte Kalla imorrn kväll på premiärdistansen 10km skate. Må hennes form och skidor vara bättre toppad än skidskyttarnas! Jag längtar.


Imorrn gäller det!

Har precis följt grabbarns framfart i matchen mot Spillersboda. Resultaten i serien gick verkligen vår väg denna helg. Vi vann med 7-4 samtidigt som både AIK och Helenelund förlorade. Nu har vi till och med råd att förlora en av de avslutande matcherna och ändå gå till kval. Fina grejer! Bra jobbat boys! Forza DIF!

Nu är det Alla Hjärtans Dag mys med min kära Erika i Gävle. Bio ikväll då vi skall se filmen Valentines Day. Många bra skådespelare i den filmen, så jag hoppas den är bra. Känns härligt att få avsluta denna grymma helg i armarna på den jag älskar.


OS, vårkänslor, tävlingar och kärlek - livet är fint!

Skidåkning och OS fiasko

OS fiasko i inledningen - så tråkigt! Trots grymt skytte av ACO och Helena räckte det inte alls till i Skidskytte premiären. Känner mig besviken. Som man har hoppats också går det så dåligt. Får hoppas att det bara var en vallamiss!

Själv åkte jag Orsa Ski Marathon över 42km idag. Det gick helt okej med en tid på 2h och 38min. Förhoppningvis innebär det seedning till led 4 i Vasaloppet. Återkommer mer kring detta och vad som hänt i helgen i nästa inlägg. Nu är jag trött och sliten och måste sova.

Natti!


iPhone beställd

Jag kan ju inte direkt påstå att jag hänger med längst fram i utvecklingen, men nu har jag äntligen beställt en iPhone för att vara lite uppdaterad med ny teknik. Tror det kommer bli fint. Givetvis lite dyrare än min tidigare gamla Ericsson lur med refillkort, men vafasen, jag kan ju inte ens surfa funktionellt på den så det är dags för en uppgradering!

 

En vit iPhone 3GS 32gb är beställd. Den snabbaste med störst minne. Blir nog nice.

 

 


 

Snart är det OS!! Jag längtar något enormt till att få följa Helena Jonsson, Anna-Carin Olofsson, Charlotte Kalla, Emil Jönsson, Anna Haag, Marcus Hellner, Magdalena Pajala, Hanna Falk, Hockeylandslaget m.fl. Det finns så många profiler som jag unnar all framgång. Idrott äger och OS är kronan på verket! Snart smäller det!


Och vem minns inte förra OS i Turin:

Björn Lind tog guld


Hockeylandslaget tog guld

och Anna-Carin Olofsson gjorde detsamma!

Hoppas detta OS ger lika många härliga höjdpunkter att leva på i 4 år framöver =)Ny lördag

Ny match, och ny V75a!

Idag har vi ännu ett tufft derby mot GT/76. Vinner vi den så är vi genast mycket närmre en kvalplats upp till Allsvenskan. Så idag är det fullt ös som gäller!

Sen ikväll är det givetvis trav som gäller. Lukas dyker förbi och gör mig sällskap.
Min rad denna dag:

V75-1: 4,5,9
V75-2: 5 Chivas Bluegrass
V75-3: 9,10,12
V75-4: 2,7,11
V75-5: 1,6,7,8,11,14,15
V75-6: 5 Rumbleinthejungle
V75-7: 4,5

Det kan bli många 5or i dagens rätta rad. Förutom mina spikar är nummer 5 favorit även i den första och den sista avdelningen.


Har varit en ganska hektiskt vecka, men kul! I onsdags var jag till Gävle en sväng för att fira min kära som fyllde 20. Tänk att hon har varit så liten hela tiden, men nu är hon stor. Ingen tonåring längre =) Vi kikade på Snabba Cash på bio, men jag blev faktiskt inte så imponerad av filmen. Den var helt okej, men ingen smashhit direkt.

Imorrn ska jag nog försöka ta mina skidor och hitta något bra ställe här i stan. Jag behöver skidträning, trots att jag har tränat diverse saker 8 dagar i rad nu. Men kvaliten på träningarna har varierat en del.

RSS 2.0