Hektisk men rolig helg!

Idag var det skidåkning, och trots -17 grader blev det 2 mil ute i spåren. Det kändes inte kallt i solen och åkningen stämde riktigt bra. Äntligen lite positiva känslor på skidorna. Blir nog en vända imorrn med här hemma i Ljusdal. Igår kväll var det fest med systrarna Wiklund, David och Micke. Sedan kom även Erika och gänget till Järnvägs. En kul kväll och vi slapp hem i kylan eftersom Wiklund Jr var vår emminente chaffis =)Jag hann även med att spela en match igår. Seger mot Helenelund med 8-4. Riktigt skönt att spela en bra match igen.Jag jobbade på Grand under fredag förmiddag. Där pågick genrep och fix inför Ellegalan. Verkade  bli en riktigt trevlig tillställning med massor av snygga människor. Hade varit spännande att vara där.

Supersköna Agnes hade jag gärna stött på. Här tillsammans med Vincent Pontare. Agnes fick pris som bästa klädda artist. Fler vimmelbilder finns här.Snart är det dags. 35 dagar kvar! :D


Är det okej att skryta...

...om sina egna bravader i en blogg? Jag tänker i alla fall göra det nu. Jag fick nämligen mot alla odds högsta betyg på mitt examensarbete, nämligen ett A. Känns sjukt bra, nästan lite overkligt. Men tydligen så lönar det sig att vara noggrann genom en hel process. Vad nu betygen har för betydelse i förlängningen är ju svårt att säga, men självkänslan blir ju onekligen bättre. Yay!

Ett annat announcement är att Erika äntligen fått ett jobb som det verkar. På en nystaratd salong i Gävle. Hur mycket jobb det blir är osäkert, men skönt att ha något i alla fall. Grattis Darling!

Och en sista sak, grattis Monica till körkortet! :D


Har precis sett På spåret och satan vad vackert hon sjunger, Maia Hirasawa. Hennes version av tusen bitar var rörande vacker. Även Rocket Man och Starman som hon sjöng i början av programmet var fantastiska. Kolla, Lyssna och njut!

 

Tusen Bitar (ur På spåret)

 

Rocket man och Starman (ur På spåret)


KÄNSLA*

 

 


Match mot Helenelund imorgon men sedan ser jag fram emot några dagar i Ljusdal med skidåkning! Jag vill verkligen komma igång på riktigt nu, och det är ju snart bara en månad kvar till Vasaloppet. Längtar faktiskt, trots att jag inte är så väl förberedd. Hela spektaklet Vasaloppet är ju fantastiskt att få deltaga i.

 


Examensarbetet avklarat!

Igår redovisade jag på KTH mitt examensarbete om "Sociala medier som en del av employer branding" gjort åt Stora Enso. Det gick helt smärtfritt och jag fick mest positiv kritik. Känns så otroligt skönt! Så länge som man kämpat och grubblat över det där och nu är det klart. Man kan säga att det var en stor dag igår, men samtidigt kändes den inte så speciell. Det gick liksom alldeles för lätt.

Nu har jag inte min examen alldels än eftersom jag bestämt mig för att läsa till en master. Men 3-4 kurser till ska jag väl enkelt klara av denna termin för att i Maj vara helt klar. Det värsta är ju redan gjort. Det känns skönt, läskigt och spännande att snart vara klar. Vem vet vad det blir av en efter dessa studier.


Anyway, när nu exjobbet är klart kan jag fokusera lite mer på fritidsaktiviteter, som Vasaloppet bland annat. Jag siktar på att åka två stycken långlopp innan Vasaloppet och det är Orsa Ski Marathon den 13 Februari  samt Bessermerloppet i Högbo den 21 Februari. Jag längtar till sköna vårdagar med längdåkning!!Det är mycket nu..

.. men allt jag hinner presentera denna förmiddag är min V75a:

Avd 1: 1,6,7,9,10
Avd 2: 7 Conchita Exclusive
Avd 3: 15 Spring Erom
Avd 4: 1,8,12
Avd 5: 6,12
Avd 6: 3,6,7
Avd 7: 4,5,8


Nu ska jag iväg till Spånga på match mot Åtvidaberg. Mer uppdatering här kommer nog i eftermiddag.

Summering av dagen hittils: En riktig SKITDAG!
Vi förlorar matchen med 6-3 efter alldeles för många egna misstag. Så himla tråkigt att spela bandy och kämpa när vi ger bort en massa mål. Nu är vi avhängda i toppen och jag skiter i om vi går till kval eller inte. Full satsning på skidåkning och Vasaloppet med andra ord från och med nu.

Travet gick också åt skogen. Bara tre rätt i en ganska svår omgång. Men samtidigt inte världens svåraste omgång med tanke på att den gav så mycket som 2 millar. Hade jag gärna velat ha.

Nu blir det nån slags fest här med Lukas och gänget.


Kyla i Ljusnandalen

Ja nu har det varit kallt här hemma i Ljusdal. De två senaste dagarna har det däremot varit okej väder med ca -15 grader. Detta innebär härlig skidåkning och vinterpromenader. Kul att träffa Monica, Tom och gänget på skidgym idag. Nu vill jag åka mer skidor. Träna, träna! Men icke, imorrn blir det Stockholm igen och sista slitet på examensarbetet. Sedan börjar några nya kurser. Men just nu fullt fokus på exjobbet.

Erika var med mig här uppe i måndags och vi tog en härlig vinterpromenad. För visst ser det väl härligt ut.
Erika och Jaci

RSS 2.0