Annandag Jul

Och allt vad det innebär. Bandy bland annat. Ja, knappt värt att nämna eftersom vi förlorade idag. Oskönt. Åkte hemifrån Ljusdal vid halv åtta tiden imorse, efter att ha sovit i ett fåtal timmar. Var ju på Stadt igår och härjade lite. Faktiskt ganska lugnt för min del, då jag var nykter. Men det var trevligt att träffa alla möjliga. Tack för sällskapet vänner!

Vad hade julen med sig i år då... Egentligen inget speciellt, utan det gamla vanliga. Dock känns det lite tråkigt då alla börjar bli så gamla nu. Snart får nån ta å skaffa unge så det blir lite barn på julen igen =) Nämen, det var en bra jul med mycket god mat och fina klappar. Dock var jag förkyld och febrig vilken kanske var en anledning till att det blev lite dämpat för min del. Lite skidåkning hanns med innan julen och förkylningen. Det är verkligen fint där uppe i Ljusdal när det är riktig vinter. Tur man får vara hemma emellanåt ändå. Snart hem igen och fira nyår.

Jul och musik går väl ändå lite hand i hand. Detta är ju ingen jullåt men en bra låt ändå, som säkert alla redan hört då den är rätt populär i radiosammanhang.

Cool video också: The Killers - Human



Neca, come back!

Comments

Comment on this:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Comment:

Trackback
RSS 2.0