DIF dag

Idag blir det heldag med bandylaget. Om en timme ska vi vara på Stadion och roa barn bland annat. Sedan skall vi försöka värva sponsorer till laget, samt pusha vår nya sponsortjänst. Jo just det, den innebär att man skickar ett sms med texten: difbandy 25 till 72550 som då innebär att du sponsrar laget med 25kr. Det går även att skicka difbandy 10, difbandy 50, difbandy 100 och difbandy 250 om man vill sponsra med mer/mindre. Klockan 14.00 drar sedan matchen mellan Djurgården - Örgryte igång. Sista halmstrået för DIF och en match de måste vinna! Fast det blir nog svårt att hänga kvar ändå tror jag. Dagen/kvällen avslutas med lagfest hemma hos Harderud, med mat och festligheter, så det blir nog trevligt.

Är du ett fan av DIF så gå med i gruppen DIF Bandy på facebook.


Delar också med mig av dagens V75 system:

V75-1: 6,2,11,8,3
V75-2: 10 Sally Sea
V75-3: 7,8,2,4
V75-4: 1 Håkon Jo
V75-5: 11,8,2,7
V75-6: 5 Express Amok
V75-7: 11,6,2

Här kommer dom!




Vasaloppsprep.

Jag har inhandlat en del skidutrustning på Bromma Skidsport idag, eftersom de hade 20% på alla skidgrejer. Ett par nya stavar från SkiGo (elit) sam ett par klassiska pjäxkor från Salomon (Active 8 CL Pilot) som visas på bilden. Förhoppningsvis slipper jag nu skavsår och att stavarna tar mig fram ännu snabbare i spåren!

Senare samma dag:

Varit på gymmet en sväng. Skönt det är med träning! Jag mår så himla bra efteråt. Kroppen blir avslappnad och mjuk samt jag får tillbaka värmen. Var tidigare lite frusen. Nu kan jag mysa hela kvällen med gott samvete. Jag längtar tills skidsäsongen drar igång. Har ett grymt sug från att plågas/njuta i skidspåren. Det är ju såå grymt!

 

 


Konferensdag följt av biokväll

Industridagen hela dan på Clarion Sign, med represanter från hela industrin. Träffade en massa bra kontakter inom skogsindustrin samt fick höra en del bra föredrag. Det va kul att vara med trots att jag gick dit ensam. Härlig anda på sånna där tillställningar.

Biokväll med Erika sedan. Brölloppsfotografen närmare bestämt. Älskar den värmländska dialekten. En film med samma skådespelare som Smala Sussie men med mycket bättre handling. En ganska bra film som får en att fundera lite på fördomar och värderingar trots att det är en komedi. Jag gillar sånna filmer, när det inte bara handlar om en enkel kärlekshistoria utan när det är more to it så att säga. Blev inspirerad att fota, så Erikas digitialkamera fick ta några bilder inspirerade av filmen. Här kommer de med vår alldeles egna touch. haha.













 

Det Är Konst

/undertecknad


Ny matchdag

Det bev inte mycket till vinst igår. Matchen förlorades med 6-2, men egentligen var vi inte alls mycket sämre än Gustavsberg. Dom kommer få det svårt i allsvenskan i år tror jag. Det som förstörde matchen var domarna som var helt under isen. En gång per år brukar jag bli såhär j'vla irriterad på domaren och jag hoppas att jag haft den gången nu. Nog för att de ofta är dåliga, men såhär dålig är det sällan de är. Tur att det va träningsmatch säger jag.

Travet gick ändå rätt bra. 5 rätt och 105kr, d.v.s pengarna tillbaka. Att jag missar Triton Sund i SM var ju lite klantigt, så sex rätt var inte långt borta. Men det är ju 7 man vill ha.

Idag möter vi UNIK i Uppsala kl 15.15. Hoppas det går bättre idag än igår! Men jag har grymt ont i en armbåge efter att jag blev tacklad av isen igår. Drygt.

Vinnardag?

V75 på Åby och träningsmatch mot Gustavsberg i Uppsala. Ska man vinna på båda idag kanske? Hoppet finns i alla fall där och skam den som ger sig

Gjort ett litet V75 system eftersom det är grymt trav på Åby med Svenskt Mästerskap. Där borde Torvald Palema vinna, men jag väljer ändå att gardera. Kan han verkligen vinna allt i år? Det vore iofs mäktigt. Hinner inte se hela omgången då det krockar med matchen, men att komma hem till en överraskning vore inte fel.

Så här lägger jag upp mitt lilla system på 96kr:

V75-1: 1,3,5,9
V75-2: 2 Mon Cheval
V75-3:
3,4,11,12
V75-4: 3,6,8,12
V75-5:
11 Distrinus
V75-6:
12 Cash Winning Vita
V75-7:
2,5,9


Freakin Friday

Sitting, watching swedish Idol and redesigning my girlfriend's blog. I'm quite pleased with the result I must say. Check it out at eerikaostergrens.blogg.se. I especially like the symbol I made. It breaths success and feels clean, ha! How about:

- all about the looks

Let's start your own business now girl! I've got it all set up for you ;)

What's good with Idol this year? Well, Tove and Mariette for sure, they're by far cooler than all the other's!
And also ERIKA I must add, she made a great version of Beat It just then. She's got the name too... ;D

Now back to the niggerballs (hrm.. chocolate balls maybe?). Well, who cares. They taste good for sure =) 


Aktiv på twitter

Ja, då har även jag början anamma denna snabba tjänst som twitter erbjuder. Mest i studiesyfte till en början, men det är faktiskt en bra tjänst som ger en relevanta uppdateringar på det man vill veta, när man vill veta det. Det handlar inte bara om att skriva när man är skitnödig, skall på träning eller vunnit på travet, utan det är en bra portal att dela ideér och sprida länkar på. Var faktiskt på ett twitterseminarium på JMW imorse. Det va spännande, fast egentligen inget nytt för mig, men en bra sammanfattning av hur twitter kan och bör användas.

Fick tips om en grymt skön bild av Walter Näslund igår under vår intervju. En metafor om när gubbiga företag ger sig ut på nätet. Ja, så här ska det inte se ut när jag är färdig med mitt exjobb på Stora Enso i alla fall =)

 

Det var det de. Följ mina tweets (som det så nördigt kallas) på länken som finns i början av inlägget.


Lite stress mot slutet av veckan

Grand ringde så det blir till att jobba där på fredag, vilket innebär att jag måste skriva klart min draft imorgon plus att jag har ett twitterseminarium att gå på imorgon bitti. Nuså, känns det i alla fall att man gör någonting om dagarna. Det e la bra det. Har varit en rätt bra vecka, men jag involverar mig i så mycket. Erikas provjobbande, vår kära tidningen Uttryck som skall lämnas över, bandyträningar och matcher samt diverse internetarbete. Men lite bloggande hinner jag i alla fall med.

Sverige faller med flaggan i topp ikväll. Men tungt känns det ju när det blev en så pass jämn sluttabell i gruppen! Usch vilken tråkig sommar 2010 utan Sverige i VM.

Snön föll här imorse. Det var riktigt mysigt och någon slags julkänsla infann sig. Nu längtar jag till ländskidåkning och riktigt bandysäsong utomhus!

hej så länge,

Lång och bra Söndag

Började med att kliva upp kl halv 8 imorse för att åka till Uppsala för årets första träningsmatch. Det blev en säker 4-2 seger mot Uppsala BOIS. En helt ok start på säsongen. Nästa helg möter vi Gustavsberg och UNIK.



Sedan hängde jag på stan med Erika efter att vi tagit en fika med morsan. Vi shoppade grejer till den pizza vi skulle laga. När jag gick runt på NK i min DIF-tröja (träningsoverallsöverdelen) så kommer en liten kille fram och frågar om jag spelar i Djurgården och om han kunde få min autograf. Hehe, det är inte varje dag. Men efter att jag förklarat att min autograf inte är så mycket att ha så skippade vi det. Varken han eller jag hade dessutom papper eller penna. Haha, hans farsa tyckte nog det va lite pinsamt såg jag.

Åter till pizzan, den blev enligt mig ASGOD! En klassisk pizzadeg med mjöl, jäst, vatten, olja och salt. En tomatsås på krossade tomater, tomatpure, lite kryddor och vitlök. Vi toppade pizzan med färska champinjoner, panchetta tomat, lök och en massa mozarella. Detta serverades sedan med lite sallad och bearnaisesås. Yumm!

Nu blir det läggdags för att imorgon ta tag i ännu en pluggvecka.

V75 Jackpot på Bollnäs

Passar på att lägga in en liten chansrad till dagens Jackpotomgång från Bollnäs.

Avd 1: 1,4,6,9
Avd 2: 2,3,12
Avd 3: 2,8,9
Avd 4: 2 Hallsta Lotus
Avd 5: 7 Regine D'Inverne
Avd 6: 1,3,6
Avd 7: 2,6

Kom igen nu! Nångång ska det väl vara min tur =)

Skidpremiär i Funäsdalen

Nu börjar suget komma, att få ge sig ut i vintersolen på ett par skidor =) Hoppas det kommer en massa snö i vinter så att uppladdningen till vasaloppet blir optimal. Lars Nelson från Funäsdalen har redan avverkat premiären. Ser härligt ut!
Se Klippet här

Det finns några tappra

Ja, ni är några tappra ändå som kollar in på min sida titt som tätt. Jag är lite dålig med uppdateringarna emellanåt men jag hoppas ni håller ut för närsomhelst kan det dyka det upp nått inlägg här. Ibland ofta, ibland lite mer sällan. Just nu har jag en sjukt lugn helg hemma i Ljusdal. Bara umgås med familj och släkt och softa. Riktigt skönt. Åker ner till Gävle imorrn igen till min Erika. Hon gör gesällen i helgen, så jag hoppas det går bra för henne! Annars får hon väl luta sig mot min axel imorrn kväll och gråta ut eller nått, hehe. Det blir nog bra!

Lovade ju bilderna från lidingöloppet som skulle komma. Då jag inte tror bilderna är särskilt smickrande tänker jag inte betala dyra pengar för att få de riktiga filerna utan här har ni bildikonerna som finns tillgängliga:

Gud så trött jag var när dessa togs! På upploppet.

Haha Helena, dom fotade vid rätt tillfälle där ;)


Nåja, vi gjorde det! Jag är stolt över oss båda.


 

Länk till Erikas blogg, där jag hoppas det kommer upp nått nytt snart! =)
En annan länk till Malins blogg (Erikas bästa vän), som jag redesignade litegrann häromdagen.

Guten Nacht leute!

 


RSS 2.0