Tankar

Då har man jobbat en lång helg. Soligaste helgen nånsin i detta land (känns det som), och då måste man vara inomhus. Tråkigt för solbrännan bl.a. Men ändå helt ok att jobba, trots att det var en stressig helg. Pengar e ju bra, sen har jag väldigt sköna arbetskamrater vilket gör allt så mycket enklare.
Imorgon blir det hemfärd till Hälsingland igen efter att jag slutat jobba. Några dagars lugn innan Augusti månad drar igång, med massor av mer arbete.
Igår hade jag en mini-hemkomst fest i vår lägenhet. Det var jag, David, Marja, Henrik och Markus som chillade, drack öl/vin och käkakde pizza. Riktigt mys var det. Lugnt och skönt. Vi tryckte in oss alla på balkongen. Fem personer på den lilla måste vara rekord!

nåväl,

Vad har hänt med Djurgården fotboll? Tredje raka förlusten, och ännu en gång tappar vi en ledning i slutet. Bittert! Fy fan vad illa det är, bottenstriden, here we come... Oremo fick scora iaf, men vad hjälper det. Var e DIF hjärtat? Tror aldrig jag sett ett så klent Djurgården tidigare.

hmm...

Ibland händer det saker som får en att fundera på vad livet egentligen går ut på. Vad spelar småsakerna för roll? Liksom, vad e skolan? Hur viktig e egentligen en tenta? Gå till jobbet, sköta sina sysslor. Allt detta känns som en så liten del i det stora hela, rent utav betydelselösa när tråkiga saker sker. Fast sanningen e nog den, att det måsta vara så. Alla småsaker spelar roll trots allt. Även fast det ibland känns meningslöst, så har det betydelse i det långa loppet. Att gå vidare ur svackor, finna nya mål, nya utmaningar, ny glädje. Något måste man ju göra. Man kan inte bara ge upp när det är jobbigt. Men att få perspektiv på saker och ting är bra. Att inse vad man gillar, vilka prioriteringar man vill göra och hur man skall leva för att må bra. Vissa saker tar längre tid än andra, men förhoppningsvis så läker tiden alla sår.


When I'm feeling blue, all I have to do, is take a look at you
then I'm not so blue...


Comments
Postat av: Jyothi

Kikade förbi björn och flikar in med en kommentar. Även det meningslösa har en betydelse för alla en omedveten känsla. Det är efter kriser och svackor du kan avgöra om du utvecklats eller inte eller om du lärt dig någonting tills nästa gång så du vet hur du ska hantera det. Du skriver fint och lycka till i framtiden björn!\j

2008-08-01 @ 15:57:06
URL: http://rosaeufori.blogspot.com
Postat av: myself

hehe tack för kommentaren =) men det va ungefär som du sa som jag skrev också, eller iaf menade. kanske blev lite missförstånd :P sköt om dig! kram

2008-08-02 @ 00:06:49

Comment on this:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Comment:

Trackback
RSS 2.0