Early mornings, late nights

Vilken dag, en riktig heldag. Vaknade 06.15. Käkade frukost sen stack jag till Hagaparken för att springa med Kajsa (jobbkamrat från Grand). Skön morgonrunda till soluppgången, men mest dimma. Var hemma igen vid 8 tiden. Sedan tvätta innan det var dags för skola mellan 13-17. Ikväll har jag tränat igen. Ispass på spånga, det va riktigt kul. Känner mig rätt så stark, vilket känns mycket bra.

Då var det MTV-awards på tv ikväll. En del bra grejer, en del bra musik, men även en hel del trams och tillgjorda tal. Det finns en gräns för vad som är coolt och inte. It's a thin line, men det går att hålla sig på rätt sida... Det ska väl vara lite spex också, men orka med så pass mycket på en och samma gång. Känns lite som artisterna är där för sin egen skull, en egen liten personalfest där de ska imponera och diva sig för varann. Aja, det är ändå lite underhållande =) Beyonce är het, sjunger bra, that's entertaining to me :D

Igår kväll var jag och Cine på bio. Vi såg låt den rätte komma in. Spännade svensk film, väldigt annorlunda, men bra på något underligt sätt. Bra skådespel, trots att den va svensk. Det va kul.
hur dum får man egentligen vara? synd å skam...

Comments

Comment on this:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Comment:

Trackback
RSS 2.0