Helgen snurra fort och cupen blåste bort

Lördag: Upp 07.30 - Tenta 9.00 - 13.00. Skrev klart tentan till 11.45. Tog ett tidigare tåg hem. Hemma 16.00 - upp på IP och kika på Ljusdal - Dynamo, kul att se, men ingen drömbandy. 17.30 - Middag i kläppa. 19.00 - förfest hos Recco (nya årliga traditionen denna tidpunkt) sedan utgång all night loong. Va grymt det är att komma hem och festa. Vill man så kan man ju dansa heeela kvällen, verkligen. Finns alltid nån att skaka med, så j´vla kul e det! =)

Söndag och planerat in att kika på lite bandy på IP, men icke. Det var blåst och solsken, dvs. ingen is längre. Cupen flyttad till Edsbyn och en hel dag att slå ihjäl. Då blev det pizza med Helena och Jennie, sedan en promenad där även Mailn hakade på. På kvällen lirade vi lite tennis, det va kul det, men mer träning behövs för oss båda innan vi e grymma :)

Idag är det måndag, tar tåget ner till huvudstan igen ikväll. Skönt med en dag att bara ta igen sig, smälta allt och gå vidare. Nya hemtentor, nya uppgifter, back to school. Så ere. Det har varit en sjukt hektiskt helg, allt det vackra (roliga) är kort... eller nått. Kul har jag haft och jag är mkt nöjd. Nästa helg väntas jobb och bröllop, spännande. Sen drar bandysäsongen igång på allvar. Hur skall jag få tid till att åka hem samt åka och hälsa på vänner, kommer bli tiiight. Men det får framtiden utvisa, en sak i taget. Ett mål i taget =)





lite gooa å gláa vänner på Stadts veranda =)



Comments

Comment on this:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Comment:

Trackback
RSS 2.0