13

Det rullar på rätt bra tror jag visst, i alla fall idag har det gjort de. Fredag den 13e till trots så har jag fått ut lite krokar och hittat ett och annat spännande exjobbsalternativ. Gött! Fast hela dagen har fasiken inte varit glimrande. Värsta tjafset över ett par örhängen tidigare idag. Ojoj så fel det kan bli ibland mellan två människor. Tur det är över nu i alla fall. Synd på en egentligen så söt och trevlig person. Hoppas tiden för med sig lite bättre tankar. Hursomhelst, trav imorrn, Solvalla och V75 med Lukas och Kåre gänget, dags att va lite lucky nu Lucky Luke! Sedan match på Söndag. Var tre veckor sedan jag lira match nu på grund av lite olika anledningar, sjukt sugen, får se om formen är lika sugen som innan uppehållet och sjukdomar.

Årets höjdpunkt och utmaning närmar sig, Vasaloppet. Ser fram emot det som bara den, trots att senaste loppet var i det närmaste en hemsk upplevelse :P Men skam den som ger sig. Synd bara att jag varit förkyld sedan dess, inte den bästa uppladdningen när man vill ligga i och träna hårt. Det får helt enkelt gå som det går. Viljan är det då fasiken inget fel på!


The excitement and despair of not knowing
I just want to send my condolences to good

Nörd som man är inom en massa områden, borde det väl inte vara så jävla svårt. Likasinnade bör ju finnas, nån som orkar med skiten å tugget =) Ja än är det för tidigt att lägga ner!

...
Although I might be laughin' loud and hearty
Deep inside I'm blue
So take a good look at my face
You see my smile looks out of place
As you get closer it's easy to trace
The tracks of my tears
...
        Tracks of my tears by Gavin DeGraw

There are many stupid girls out there, I hope I don't get one of em' :P

Comments
Postat av: Anki

Tänk på oss stackars tjejer då som måste stå ut med en "stupid" kille hur vi än bär oss åt eftersom det bara finns sådana...;)

2009-02-14 @ 12:25:18
URL: http://anki85.blogg.se/

Comment on this:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Comment:

Trackback
RSS 2.0