Nostalgisk

Såhär i sommartid, vädret går från sol till regn, till sol igen. Ena helgen är det 30 grader varmt, andra är det 13. Charmiga Sverige. Ja, det är det! Man får en viss känsla. Jag vill vara ute i naturen, njuta av detta vackra land i sommartid. Sitter såhär på måndagsförmiddagen och lyssnar på diverse visor. De rycker mig med! Jag vill njuta av Sverige, midsommar, hälsingland, vänner, ja även vasalopp. Det är klassiskt och svenskt. Här finns ju verkligen allt man kan begära egentligen. Men vad vore man dock utan vänner och familj som bryr sig om en. Alla behöver någon att göra stolt, någon man kan vända sig till, någon att lita på, någon att dela upplevelser med någon som förstår, sig på, den du är.

Var på Bruce Springsteen konsert igår kväll. Det var segt till en början. Men smashing fantastic i slutet. Mörkret föll och stämningen gick upp. Dock anser jag att man inte kan se en konsert från sittplats. Inte min melodi. Men det var trevligt att lyssna på lite grym livemusik från the Boss. Nu har skolan slutat, Elitloppet varit, Springsteen konsert avklarad... nu blir det sommar!



Dags att dra till skolan och registrera exjobbet, sedan stan en sväng, och sen jobba hela kvällen. Kanske man får träffa bossen igen.

Comments
Postat av: jozefine.

TWIST AND SHOUT! ... & the river. mums!

2009-06-10 @ 19:39:08
URL: http://jozefinemodigh.blogg.se/
Postat av: jozefine.

TWIST AND SHOUT!... & the river. Mums!

2009-06-10 @ 19:40:07
URL: http://jozefinemodigh.blogg.se/
Postat av: jozefine.

oj, fick ju två kommentarer, haha! who is who? jag? haha

2009-06-11 @ 15:11:32
URL: http://jozefinemodigh.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nice blogg!

2009-06-11 @ 15:16:19
URL: http://musicrecord.blogg.se/

Comment on this:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Comment:

Trackback
RSS 2.0