DIF!

Match idag, mot SAIK U-20 i Göranssons Arena. Fräscht! Det blev en behaglig 5-2 seger trots en ganska händelsefattig match. Men det var kul att lira där och att få vinna. Jag lirade halv idag igen, trivs verkligen på den positionen även om det inte blev allt för många offensiva rajder idag.DIF vann mot Kalmar också, nu blir det kval mot Assyriska. Sista halmstrået har vi tagit, nu är frågan om vi fixar ett taggat jallalag från Tälje i kvalet. Blir tight.

Nog för att jag inte gillar AIK för fem öre, så är det ändå lite respekt att Martin Mutumba tatuerade in "AIK GULD 2LAX9" innan matchen idag. Haha galet, men lite coolt.I care to much for my own good, it seems...

Comments
Postat av: 2minuter

VÅGAR DU?Äntligen är det dax igen!

2minuter flyttar speeddejtingen från Stureplan till Söder och kommer köra årets andra Speeddejting på Hellströms torsdagen den 12 november kl 20.00-01.00.20 kr att delta med MINST 20 dejter!

Grymma priser i baren!

DJ Nelson står för musiken!Åldersgrupp: 23+Anmälan sker på plats. Kom i tid då vi har begränsat antal platser!Missa inte årets fest!Vägbeskrivning:

T-bana till Medborgarplatsen

Pendeltåg till Stockholm SödraFör mer information besök www.2minuter.comBjud gärna in era vänner! Alla är välkomna!SPEEDDEJTING IS FUN!/Brudarna på 2minuter

2009-11-03 @ 10:47:41
URL: http://www.2minuter.com

Comment on this:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Comment:

Trackback
RSS 2.0